Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

5 Ιουνίου 2014

Στην Πορτογαλία ο Νταμπίζας


Με άκρα μυστικότητα κινείται το τελευταίο διάστημα στο μεταγραφικό πεδίο ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού Νίκος Νταμπίζας. Οι πληροφορίες για τις κινήσεις τού επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος των Πρασίνων είναι συγκεχυμένες καθώς ουδείς γνωρίζει, πέραν των πολύ στενών συνεργατών του, τις ενέργειες, τα ραντεβού και τα ταξίδια που κάνει στην προσπάθειά του για να ολοκληρώσει τις μεταγραφές της ομάδας μέχρι την έναρξη της προετοιμασίας στα τέλη Ιουνίου.




Έγκυρες πηγές πάντως αναφέρουν ότι ο Νταμπίζας το περασμένο διήμερο βρέθηκε στην Πορτογαλία προκειμένου να έχει επαφές για έναν από τους μεταγραφικούς στόχους του Παναθηναϊκού.

Ο παλαίμαχος διεθνής αμυντικός είχε ένα κρίσιμο ραντεβού στη Λισαβόνα και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι πλέον οι Πράσινοι έχουν στα σκαριά τη δεύτερη μεταγραφική κίνηση του καλοκαιριού, καθώς ήδη θεωρείται τελειωμένη υπόθεση η απόκτηση του Χρήστου Μπούρμπου, ο οποίος θα μείνει ελεύθερος από τον ΟΦΗ.

Επίσης, είναι πολύ πιθανό να υπήρξε επαφή και για το ζήτημα της ανανέωσης του συμβολαίου του αρχηγού της ομάδας Κάρλος Ζέκα με τον οποίο οι Πράσινοι βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις για την επέκταση της συνεργασίας τους μέχρι το 2017.

Διάψευση από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός

Από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός πάντως διαψεύδουν κατηγορηματικά ότι ο Νίκος Νταμπίζας έκανε οποιοδήποτε ταξίδι στο εξωτερικό. Χαρακτηριστικά αναφέρουν ότι "δεν υπήρξε, ούτε θα υπάρξει τις αμέσως προσεχείς μέρες, κάποιο μεταγραφικό ταξίδι του Νίκου Νταμπίζα στο εξωτερικό. Για προφανείς λόγους ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού παραμένει στο σπίτι του και συντονίζει από εκεί".