Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

4 Ιουνίου 2014

"Το σπίτι μας το προστατεύουμε, κανείς χωρίς εισιτήριο"


Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός μέσω ανακοίνωσης προτρέπει τους οπαδούς του Παναθηναϊκού να αποφύγουν τις ακρότητες και να στηρίξουν την ομάδα με πολιτισμένο τρόπο!


Το βράδυ της Τετάρτης 4/3, ο Παναθηναϊκός ετοιμάζεται να πανηγυρίσει ακόμα έναν τίτλο και θα έχει τη συμπαράσταση των οπαδών του στο "καυτό" ΟΑΚΑ! Ωστόσο, η ΚΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση και εφιστά την προσοχή των θεατών, ώστε όλα να κυλήσουν ομαλά για την ομάδα!

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός:

"Φίλοι του Παναθηναϊκού.

Η ομάδα μας ετοιμάζεται να δώσει τον τελευταίο αγώνα της φετινής περιόδου ώστε να κατακτήσει ένα ακόμα πρωτάθλημα.

Αυτός ο αγώνας όπως ήδη γνωρίζετε, αφού έχετε εξαντλήσει τα εισιτήρια θα διεξαχθεί στην έδρα μας. Στο σπίτι μας…

Κι ως γνωστόν το σπίτι μας το προστατεύουμε. Την ομάδα μας την αγαπάμε και την ακολουθούμε με πίστη και αφοσίωση. Και δεν επιθυμούμε να την «τραυματίσουμε» με κανέναν τρόπο.

Στηρίξτε τη μεγάλη προσπάθεια των παικτών με τη φωνή σας, με τις όμορφες εκδηλώσεις που θα εκφράζουν την πίστη στην ομάδα μας.

Δημιουργήστε μια μοναδική αλλά μέσα σε αθλητικά πλαίσια ατμόσφαιρα όπως μόνο στο ΟΑΚΑ ξέρουμε να δημιουργούμε.

Υβριστικά συνθήματα, ρίψη αντικειμένων, κροτίδες, φωτοβολίδες δεν μας εκφράζουν γιατί εμείς υποστηρίζουμε τη μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα.

Μην ασχολείστε με τον αντίπαλο… Μην απαντάτε σε πιθανές προκλήσεις γιατί εμείς παίζουμε στο σπίτι μας, εμείς έχουμε το πλεονέκτημα, εμείς θέλουμε να πάρουμε δύναμη από τον κόσμο.

Πάμε όλοι μαζί, ενωμένοι, για την τελική προσπάθεια και την κατάκτηση του πρωταθλήματος".

Τα μέτρα ασφαλείας

Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, κλειστά τμήματα εξεδρών, μακριές φυσούνες και άλλα συνθέτουν το σκηνικό του κλειστού του ΟΑΚΑ εν όψει του 5ου τελικού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός:

"Τα μέτρα ασφαλείας που θα ισχύσουν εν όψει της του αποψινού 5ου τελικού με τον Ολυμπιακό (4/6, 7.45μ.μ.) είναι τα κάτωθι:

-Για την είσοδό τους στο κλειστό του ΟΑΚΑ οι φίλοι του Παναθηναϊκού θα χρησιμοποιήσουν τις Θύρες 3,7,9,11,14,15,25,27,29,40 και 46 καθώς επίσης και αυτές των VIP 1 και 2.

- Θα παραμείνουν κλειστές οι θέσεις των πτυσσόμενων τμημάτων 103β, 105β και 107β καθώς επίσης και οι οχτώ πρώτες σειρές στα διαζώματα 134β, 136β και 138β.

- Οι πόρτες θ’ ανοίξουν στις 17.30

- Δεν θα επιτρέπεται η πρόσβαση στις Θύρες εισόδου σε όποιον δεν διαθέτει εισιτήριο. Επίσης δεν θα επιτρέπεται η είσοδος στο γήπεδο σε όσους φέρουν κράνος μοτοσυκλέτας.

- Θα υπάρχει αυστηρός έλεγχος κατά την είσοδο των φιλάθλων στο γήπεδο.

- Θα χρησιμοποιηθεί ειδική φυσούνα εισόδου των αθλητών που θα φτάνει στον αγωνιστικό χώρο. Δεξιά κι αριστερά της φυσούνας θα έχει τοποθετηθεί ικανός αριθμός προσωπικού ιδιωτικής ασφάλειας. Πίσω από τον πάγκο του Ολυμπιακού θα βρίσκεται επίσης ικανός αριθμός αστυνομικών και ιδιωτικής ασφάλειας.

- Απαγορεύονται τα μεταλλικά αντικείμενα (κέρματα- αναπτήρες κτλ) και οι φέροντες θα τα παραδίδουν στην είσοδο κατά τη διάρκεια του ελέγχου".