Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

20 Μαΐου 2014

Στην Αθήνα για Πράνιτς και Σίλντενφελντ (vid)


Συνεργείο κροατικού τηλεοπτικού σταθμού βρέθηκε στην Αθήνα και μίλησε με τους Ντανιέλ Πράνιτς και Γκόρντον Σίλντενφελντ για το εναρκτήριο παιχνίδι του Μουντιάλ ανάμεσα σε Βραζιλία και Κροατία.


Το Παγκόσμιο Κύπελλο αρχίζει στις 12 Ιουνίου, με τη Βραζιλία να υποδέχεται στην Αρένα του Σάο Πάολο την Κροατία των Ντανιέλ Πράνιτς και Γκόρντον Σίλντενφελντ.

Ένας κροατικός τηλεοπτικός σταθμός φιλοξένησε ένα αφιέρωμα για το εναρκτήριο παιχνίδι του Μουντιάλ και έστειλε συνεργείο στην Αθήνα, προκειμένου να μιλήσει με τους δύο Κροάτες ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού, οι οποίοι αποτελούν ενεργά μέλη της εθνικής ομάδας.

Ο Πράνιτς και ο Σίλντενφελντ υποδέχτηκαν τους συμπατριώτες τους δημοσιογράφους στο "Γεώργιος Καλαφάτης" και μίλησαν για το σπουδαίο ματς που επίκειται.

"Να παίζεις ενάντια στη Βραζιλία στο πρώτο παιχνίδι της διοργάνωσης είναι κάτι ξεχωριστό. Όλος ο κόσμος θα μας παρακολουθεί. Αδιαμφισβήτητα, θα είναι ένα πολύ καλό παιχνίδι, εύχομαι να είναι νικήσει η καλύτερη ομάδα, αρκεί να είναι η Κροατία" τόνισε ο Ντανιέλ Πράνιτς.

"Είμαστε δύο γνωστές ομάδες, δεν έχουμε τη δική τους εμπειρία, αλλά θα τους αναλύσουμε. Ο προπονητής μας θα αποφασίσει την τακτική μας. Εγώ εύχομαι να περάσουμε τη φάση των ομίλων και να πάμε όσο πιο μακριά γίνεται" ανέφερε ο Γκόρντον Σίλντενφελντ.