Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

20 Μαΐου 2014

Κάτι δεν πάει καλά...


Εκεί που νομίζεις ότι ο Ολυμπιακός έχει κάνει τα πάντα και δεν μπορείς να περιμένεις κάτι άλλο, φροντίζει να βρίσκει κάτι και να προκαλεί νέες αντιδράσεις. Το τελευταίο ''κατόρθωμα'' αφορά την Εθνική μπάσκετ.
Συγκεκριμένα οι ''ερυθρόλευκοι'' έστειλαν επιστολή στην Ομοσπονδία με την οποία ζητούν να μάθουν αν οι Έλληνες διεθνείς θα είναι ασφαλισμένοι στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Σε αντίθετη περίπτωση, είναι διατεθειμένοι να μην αφήσει τους παίκτες να ενισχύσουν το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα.

Πολύ απλά οι θιασώτες του αθλητικού ιδεώδους έφτασαν στο σημείο να χρησιμοποιούν την Εθνική ομάδα στη μικροπολιτική τους και να προκαλούν το δημόσιο αίσθημα. Ωστόσο, φαίνεται ότι δεν είναι καλά ενημερωμένοι καθώς δεν δείχνουν να γνωρίζουν ότι όλοι οι παίκτες που συμμετέχουν στη διοργάνωση είναι ασφαλισμένοι μέσω της FIBA.

Δεύτερον, είναι απαράδεκτο το γεγονός να ασκείται πίεση στην Ομοσπονδία με μοχλό την Εθνική ομάδα. Ανεπίτρεπτο, χωρίς δεύτερη κουβέντα και χωρίς επιπλέον ερμηνεία. Η Εθνική ομάδα δεν είναι… χωράφι κανενός για ν' απαγορεύει στους παίκτες να πάνε στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα.

Είναι ολοφάνερο ότι όλη αυτή η αναστάτωση είναι ένα πολύ μικρό μέρος από την μικροπολιτική που εφαρμόζουν οι άνθρωποι του Ολυμπιακού, μόνο που και αυτή την φορά το μόνο που κατάφεραν ήταν να δημιουργήσουν αρνητικές εντυπώσεις με την στάση τους.

Πηγή: Πράσινα Νέα