Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

11 Μαΐου 2014

Στα αστέρια με τον Μπεργκ!

Ο Μπεργκ «καθάρισε» ένα ακόμα κρίσιμο ματς για τον Παναθηναϊκό, αφού πέτυχε το μοναδικό γκολ της νίκης (1-0) επί του Αστέρα στη Λεωφόρο και το «τριφύλλι» παρέμεινε μόνο πρώτο στα play offs. Η βαθμολογία των πλέι οφ.

Καθοριστικό βήμα για την κατάκτηση της πρώτης θέσης των play-offs και την έξοδο στο Champions League έκανε ο Παναθηναϊκός που νίκησε 1-0 τον Αστέρα Τρίπολης με γκολ του Μπεργκ στο 51’. 

Αυτό ήταν το τελευταίο παιχνίδι των «πρασίνων» μπροστά στους οπαδούς τους καθώς ακολουθούν τα παιχνίδια με Ατρόμητο εντός –όπου θα εκτίσουν την πρώτη από τις δύο αγωνιστικές της τιμωρίας τους- και ΠΑΟΚ στην Τούμπα. 

Αποθεώθηκαν οι παίκτες του Αναστασίου από τον κόσμο της ομάδας, όπως και ο παλιόφιλος Ρενέ Χένρικσεν που παρακολούθησε από την εξέδρα το ματς και αναμένεται να επιστρέψει στην Παναθηναϊκή οικογένεια ως σκάουτερ στη Βόρεια Ευρώπη. 



Διαιτητής: Δημήτρης Θάνος (Γρεβενών)
Βοηθοί: Γκάκας (Λάρισας),  Καρατζίκας (Αθηνών)
Κίτρινες κάρτες: 40' Ζέκα / 43' Εντό 88' Γκοϊάν, Ντελγάδο 91'
Κόκκινες κάρτες: Εντό 93'
Παναθηναϊκός (Αναστασίου): Καπίνο, Τριανταφυλλόπουλος (Σπυρόπουλος 46'), Κουτρουμπής, Μέντες (Λαγός 70'), Σίλντενφελντ, Νάνο, Πράνιτς, Ζέκα, Κλωναρίδης (Καρέλης 80'), Μπεργκ, Αμπέντ.
Αστέρας Τρίπολης (Βεργέτης): Ερνάντεζ, Λούι, Γκοιάν Σανκαρέ, Ζησόπουλος, Εντό, Μουνάφο (Ναβάρο 70'), Ουσέρο, Μπαράλες, Βάλντο (Χουάνμα 79'), Καράσκο.