Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

21 Μαΐου 2014

Χάνεται ο Καλμαζίδης...


Ελάχιστες είναι πλέον οι πιθανότητες παραμονής του Γιάννη Καλμαζίδη στο πάγκο του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ να είναι εκτός εξαιρετικού απροόπτου η νέα του ομάδα.
Με τον Παναθηναϊκό να έχει στον πρώτο γύρο έντεκα ήττες σε ισάριθμους αγώνες, ο υποβιβασμός των "πράσινων" θεωρούνταν σίγουρος. Εκεί όμως που όλα έδειχναν τελειωμένα υπήρξε η αλλαγή προπονητή με τον Γιάννη Καλμαζίδη να παίρνει τη θέση του Γιάννη Λάιου και να αλλάζει εντελώς την ομάδα. Το "τριφύλλι" έκανε ουσιαστικά πορεία πρωταθλητισμού και για ένα μόλις σετ, δεν έμεινε εκτός πλέι άουτ. Εκεί κατάφερε να σωθεί και ο Γιάννης Καλμαζίδης έγινε αμέσως ο αγαπημένος του κόσμου του Παναθηναϊκού.

Οι "πράσινοι" ήταν λογικό να ήθελαν να τον κρατήσουν, έκαναν και συνεχίζουν να κάνουν μεγάλες προσπάθειες, αλλά αν δεν αλλάξει κάτι δραματικά, είναι εξαιρετικά δύσκολο να παραμείνει ο έμπειρος τεχνικός και τη νέα χρονιά στην Κυψέλη. Αν τελικά δεν βρεθεί έστω και την τελευταία στιγμή η χρυσή τομή, τότε ο πιο πιθανός προορισμός για τον προπονητή της Εθνικής Γυναικών θα είναι ο ΠΑΟΚ, ενώ ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να κοιτάξει να βρει τον αντικαταστάτη του.

Αν ξαναλέμε δεν υπάρξει τελικά συμφωνία, οι "πράσινοι" θα κοιτάξουν στην αγορά να βρουν τον καλύτερο, κοιτάζοντας πρώτα τους ελεύθερους. Αυτή την στιγμή οι ελεύθεροι είναι οι Δρίκος, Ζαλμάς και Γιάτσης, αλλά για να γίνουν επαφές, θα πρέπει πρώτα να τελειώσει το θέμα με τον Καλμαζίδη.