Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

23 Μαΐου 2014

Κοντά σε Ρουκάβινα ο Παναθηναϊκός

Τις τελευταίες ώρες έχουν φουντώσει τα σενάρια, που αναφέρουν ότι ο Παναθηναϊκός βρίσκεται πολύ κοντά στην ολοκλήρωση της πρώτης του μεταγραφής.


Συγκεκριμένα τα δημοσιεύματα λένε πως πρόκειται για έναν ακραίο δεξιό αμυντικό, που μπορεί να αγωνίζεται σε όλη τη γραμμή βοηθώντας και στην ανάπτυξη του παιχνιδιού της ομάδας.

Από την πλευρά τους οι Ισπανοί έβαλαν το όλο θέμα σε νέα διάσταση κάνοντας λόγο για προχωρημένες επαφές των «πρασίνων» με τον Σέρβο δεξιό μπακ-χαφ της Βαγιαδολίδ Αντόνιο Ρουκάβινα.

Ιστοσελίδα που ασχολείται με την επικαιρότητα της ομάδας ανέφερε πως ο Σέρβος μπακ θέλει να αποχωρήσει από τη Βαγιαδολίδ, καθώς με τον υποβιβασμό της, υπάρχει όρος στο συμβόλαιο του με τον οποίο μειώνονται αυτόματα κατά 50% οι αποδοχές του.

Μάλιστα, στο δημοσίευμα αναφέρεται πως ο παίκτης εξετάζεται από ελληνική ομάδα υψηλού επιπέδου και αυτά ήταν αρκετά για να αναπτυχθούν σενάρια περί ενδιαφέροντος του Παναθηναϊκού, αφού ο παίκτης αγωνίζεται σε θέση που «πονάει» η Ελληνική ομάδα.

Ο Ρουκάβινα είναι 30 ετών, είναι διεθνής με την Εθνική Σερβίας και έχει συμβόλαιο με τη Βαγιαδιολίδ έως το καλοκαίρι του 2015.
Φέτος έκανε γεμάτη χρονιά με 35 ματς, ένα γκολ και μία ασίστ, ενώ στο παρελθόν έχει παίξει σε υψηλό επίπεδο στην Μόναχο 1860, όπου έκανε 119 ματς με 1 γκολ και 12 ασίστ, αλλά και στη Ντόρτμουντ με 25 ματς και τρεις ασίστ. Οσο για την πατρίδα του, έκανε όνομα στην Παρτιζάν με 18 ματς, ένα γκολ και δυο ασίστ.