Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

8 Μαΐου 2014

Εξοντωτική ποινή για Παναθηναϊκό!

Με δύο αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών και 68 χιλιάδες πρόστιμο τιμωρήθηκε ο Παναθηναϊκός για όσα έγιναν στο "Απόστολος Νικολαΐδης" στην αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ.

Μετά από αυτή την απόφαση, λοιπόν, ο Παναθηναϊκός θα έχει κόσμο στο κυριακάτικο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης στη Λεωφόρο, όχι όμως και στο τελευταίο του φετινό εντός έδρας, κόντρα στον Ατρόμητο, ενώ θα παίξει κεκλεισμένων κι ένα την επόμενη σεζόν.

Τι λένε στην ΠΑΕ...

Παρά το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός δεν τιμωρήθηκε με αφαίρεση βαθμών, στο «τριφύλλι» δηλώνουν πως μόνο ανακούφιση δεν ένιωσαν στο άκουσμα της απόφασης καθώς η ποινή που επιβλήθηκε είναι εξωπραγματική!

«Αν υπάρχει έστω και ένας που να νομίζει ότι, με βάση το κλίμα που είχε και έχει δημιουργηθεί από τα γνωστά και μη εξαιρετέα μιντιακά κέντρα, σαν Παναθηναϊκός είμαστε ανακουφισμένοι από την ποινή που μας επιβλήθηκε είναι γελασμένος. Η θέση μας είναι ότι πρόκειται για υπερβολικά υψηλή τιμωρία, η οποία καμία σχέση δεν έχει με όσα με ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ έγιναν και όχι με όσα φαντάστηκαν οι σεναριογράφοι που τα περιέγραφαν όλες αυτές τις μέρες επηρεάζοντας την κοινή γνώμη και όχι μόνο...», έλεγαν χαρακτηριστικά από τον Παναθηναϊκό.