Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

30 Μαΐου 2014

Δεν κρύφτηκε πίσω απ' το δάχτυλό του ο "Φράγκι"


Ο Φραγκίσκος Αλβέρτης, στη συνέντευξη τύπου μετά το τέλος της αναμέτρησης, δεν στάθηκε σε τίποτα άλλο παρά μόνο στο αγωνιστικό κομμάτι, τονίζοντας, πως η ομάδα του έπαιξε όπως έπρεπε μόνο στο τέταρτο δεκάλεπτο. "Ο Ολυμπιακός έπαιξε πολύ καλύτερα για 30 λεπτά. Εμείς μπήκαμε πολύ αργά στο παιχνίδι. Στο τέταρτο δεκάλεπτο παίξαμε όπως έπρεπε, αλλά δεν έφτανε. Πρέπει σε τέτοια ματς να είσαι ψυχολογικά έτοιμος από πριν το τζάμπολ", είπε αρχικά ο Φραγκίσκος Αλβέρτης.

"Εμείς πρέπει να πάμε να παλέψουμε στο ΣΕΦ για να γυρίσουμε εδώ τη σειρά των παιχνιδιών. Πρέπει να είμαστε πολύ καλύτεροι από ό,τι στα προηγούμενα παιχνίδια για να τα καταφέρουμε. Επιθετικά μπορούμε να παίξουμε λίγο καλύτερα. Πρέπει να παίξουμε λίγο πιο απελευθερωμένα και να έχουμε καλύτερα ποσοστά από ό,τι μέχρι στιγμής", πρόσθεσε στη συνέχεια.

Ο Μάικ Μπράμος στάθηκε στην πολύ μεγάλη διαφορά που κατάφερε να πάρει για ακόμα ένα παιχνίδι ο Ολυμπιακός, ενώ ανέφερε πως αυτός και οι συμπαίκτες του θα παλέψουν για το καλύτερο στο τέταρτο παιχνίδι της σειράς στο ΣΕΦ.

"Ο Ολυμπιακός ξέφυγε με μεγάλη διαφορά, εμείς προσπαθήσαμε να μειώσουμε, αλλά δεν τα καταφέραμε. Είναι 2-1 το σκορ, δεν έχω να πω κάτι περισσότερο. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο στο ΣΕΦ", τόνισε ο Μάικ Μπράμος, ο οποίος ήταν εμφανώς απογοητευμένος από την έκβαση του αγώνα.