Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

16 Μαΐου 2014

"Ξεβράκωμα" Μαρινάκη!


Το ότι οι λιμανίσιοι έχουν ρεζιλευτεί σε όλο το πανελλήνιο με τα ψέματα, τις κλεψιές και τους αθέμιτους τρόπους που χρησιμοποιούν για να κατακτούν τους τίτλους και τα εκατομμύρια του Τσάμπιονς Λιγκ, είναι πασίγνωστο εδώ και χρόνια.




Πλέον ήρθε η στιγμή να γελάσουν λίγο και στο εξωτερικό με τον "πρώτο διδάσκοντα του ήθους" και ιδιοκτήτη του πιο διεφθαρμένου συλλόγου του πλανήτη.

Ο Βαγγέλης ο Μαρινάκης λοιπόν, βγήκε χθες στα ραδιόφωνα και ανακοίνωσε την πρώτη...βόμβα του καλοκαιριού, γνωστοποιώντας πως ο Πουλίδο έχει ήδη υπογράψει στην ομάδα του. Μόνο που την συγκεκριμένη πληροφορία δεν την γνωρίζει μάλλον ούτε ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής.

Για του λόγου το αληθές, ο ίδιος ο μάνατζερ του Μεξικανού δήλωσε σήμερα:«Δεν έχω καμία γνώση περί υπογραφής παρά μόνο ιστορίες για όλα όσα λέγονται και ακούγονται. Αυτή τη στιγμή το μόνο που μπορώ να σας πω είναι ότι δεν υπάρχει απολύτως τίποτα επίσημο για τον Πουλίδο με τον Ολυμπιακό, μόνο δημοσιεύματα. Ο Πουλίδο έχει ρήτρα στο συμβόλαιο του που είναι σε ισχύ έως το 2016. Το θέμα της ρήτρας, βέβαια, θα καθορίσει την πολιτική της μεταγραφής με το ενδεχόμενο μεταβίβασης του παίκτη στον Ολυμπιακό να γίνεται μόνο με διαπραγμάτευση με την ομάδα του».

Αυτή πρέπει να είναι η πρώτη φορά στην ιστορία του παγκόσμιου ποδοσφαίρου, όπου ιδιοκτήτης ομάδας ανακοινώνει πως παίχτης έχει υπογράψει στην ομάδα του, χωρίς να το γνωρίζει όμως ο ίδιος ο παίχτης και ο μάνατζέρ του.