Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

10 Μαΐου 2014

Παναθηναϊκός 2014-2015...

Ο Παναθηναϊκός θέλει να έχει ολοκληρώσει ένα μεγάλο μέρος του σχεδιασμού του μέχρι την έναρξη του βασικού σταδίου της προετοιμασίας.


Σε λίγες μέρες τελειώνει η φετινή σεζόν και οι ήδη η τεχνική ηγεσία των πράσινων καταστρώνει τα πλάνα της για τη νέα χρονιά.

Ο Παναθηναϊκός θα κινηθεί για δύο μεταγραφές στην άμυνα (δεξί μπακ και στόπερ), για τις οποίες μάλιστα έχουν γίνει οι πρώτες επαφές!

Συζητήσεις γίνονται και με παίκτες που θα αγωνίζονται στη θέση του αμυντικού και κεντρικού χαφ. Αν μάλιστα δεν μείνει ένας εκ των Αμπέντ, Σίλντενφελντ ή και οι δύο, τότε θα γίνουν έξτρα κινήσεις για να καλυφθεί το κενό τους.

Συνολικά θα γίνουν 4-5 μεταγραφές, ενώ στόχος της διοίκησης είναι να παραμείνει ο βασικός κορμός.

Η παραμονή του Κάρλος Ζέκα θα επικυρωθεί μετά το τέλος των πλέι οφ (στις 17 Μαΐου) και θα γίνει προσπάθεια να μείνουν ο Αμπέντ και ο Σίλντενφελντ που αγωνίζονται αυτή τη στιγμή ως δανεικοί.

Ο στόχος των «πράσινων» είναι να έχουν κλείσει ένα μεγάλο μέρος του νέου ρόστερ μέχρι τις 3 Ιουλίου, δηλαδή την ημέρα που θα ξεκινήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Οι μόνες υποθέσεις που όπως όλα δείχνουν θα παραμείνουν ανοιχτές για παραπάνω χρονικό διάστημα είναι αυτές των δύο δανεικών.