Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

22 Απριλίου 2014

Θα δώσουν οι κομπλεξικοί; (ΦΩΤΟ)

Κοινή επιστολή σε Αστυνομία και ΕΠΟ από τις ΠΑΕ Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ, προκειμένου να δοθούν στις δυο ομάδες περισσότερα εισιτήρια για τον τελικό του Κυπέλλου το Σάββατο. 


Τα 21.300 που έχουν πάρει αμφότεροι φαίνεται πως είναι λίγα για τις ανάγκες των οπαδών τους. Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ μετά από συνεννόηση των διοικήσεών τους, έστειλαν κοινή επιστολή σε ΕΠΟ και Αστυνομία, ζητώντας κάποιες διευκολύνσεις έτσι ώστε να ανέβει ο αριθμός των εισιτηρίων που δικαιούνται στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας ο οποίος θα γίνει το Σάββατο στο ΟΑΚΑ στις 20:00.

Αποφασίζει ο υπουργός...

Ο υπουργός πολιτισμού Πάνος Παναγιωτόπουλος συγκάλεσε γι’ αύριο σύσκεψη ενόψει του τελικού κυπέλου που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο.

Η σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί στις 15:30 με τον Πάνο Παναγιωτόπουλο να καλεί στο γραφείο του τους προέδρους του ΠΑΟΚ και του Παναθηναϊκού κ.κ. Βρύζα και Αλαφούζο, τον πρόεδρο της ΕΠΟ, και παρουσία του Υφυπουργού Αθλητισμού κ. Ανδριανού να μιλήσουν για την διοργάνωση του τελικού.

Εκεί αναμένεται να βρεθούν και ο πρόεδρος του ΟΑΚΑ κ. Γαλακτόπουλος, αλλά και εκπρόσωπος της αστυνομίας και θα συζητηθούν οργανωτικά θέματα αλλά και ζητήματα που αφορούν τα μέτρα τάξης.