Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

27 Απριλίου 2014

Η Ευρώπη... οργιάζει για Μπεργκ! (ΦΩΤΟ)

Την αποθέωση από τα ξένα Μέσα γνωρίζει ο Μάρκους Μπεργκ, μετά το σόου κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Οι συμπατριώτες του Σουηδού τον χαρακτηρίζουν Βασιλιά της Αθήνας...

«Ο Μπεργκ ήταν ο μεγάλος ήρωας στον τελικό του Κυπέλλου στην Ελλάδα», είναι ο τίτλος του κειμένου και συνεχίζει αναφέροντας:

«Ο Μάρκους Μπεργκ είναι ο βασιλιάς της Αθήνας από χθες το βράδυ. Ήταν αυτός που έκρινε τον τελικό του ελληνικού Κυπέλλου, κάνοντας χατ τρικ. Ο Παναθηναϊκός κέρδισε με 4-1 σε έναν αγώνα που επικράτησε χάος στις κερκίδες. Μετά από μερικά δύσκολα χρόνια στην Ευρώπη, πήρε... ζωή και πάλι με τον Μπεργκ. Ήταν ο μεγάλος ήρωας στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού, σημειώνοντας τρία τέρματα».

Υπόκλιση και από UEFA σε Μπεργκ

Θέμα στην ευρωπαϊκή ομοσπονδία ποδοσφαίρου (UEFA) έγινε η κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας από τον Παναθηναϊκό με πρωταγωνιστή τον Μάρκους Μπεργκ, ο οποίος σημείωσε χατ - τρικ στο 4-1 του «τριφυλλιού» επί του ΠΑΟΚ στον τελικό του ΟΑΚΑ.

«Ο Μπεργκ οδήγησε τον Παναθηναϊκό στον θρίαμβο του ελληνικού Κυπέλλου. Ο Μάρκους Μπεργκ παραδέχθηκε ότι έχει ξεπεράσει τα πιο τρελά του όνειρα σκοράροντας χατ - τρικ στη νίκη του Παναθηναϊκού με 4-1 επί του ΠΑΟΚ για να τερματίσει την αναμονή τεσσάρων χρόνων για τους τίτλους.

Ο Μάρκους Μπεργκ έβαλε ένα θαυμάσιο χατ - τρικ στην επικράτηση του Παναθηναϊκού με 4-1 επί του ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ για την 18η κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας -ο πρώτος τους τίτλος από το νταμπλ του 2009/10».