Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

30 Απριλίου 2014

"Κάνε ότι χρειάζεται για να μείνω στον Παναθηναϊκό"

Συμβόλαιο μέχρι το 2017 με τον Παναθηναϊκό θα υπογράψει ο Πορτογάλος μέσος, όπως φάνηκε στη συνάντηση Νταμπίζα και μάνατζερ του!

Ο Ζέκα έχει συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό ως το επόμενο καλοκαίρι, ωστόσο είναι κοινή επιθυμία των δυο πλευρών να συνεχίσουν τη συνεργασία τους. Μάλιστα, για αυτό ακριβώς τον λόγο, η πλευρά του Πορτογάλου μέσου και το «τριφύλλι» βρίσκονται σε επαφή εδώ και αρκετό καιρό…

Παράλληλα, την επόμενη κιόλας ημέρα του τελικού του Κυπέλλου, ο μάνατζερ του Ζέκα, Βίκτορ Γκονσάλβες είχε επικοινωνία με τον Νίκο Νταμπίζα, προκειμένου να συναντηθούν και να συζητήσουν από κοντά για την ανανέωση του συμβολαίου του αρχηγού του Παναθηναϊκού.
Όσον αφορά την πρόταση που κατέθεσε ο τεχνικός διευθυντής των «πράσινων» για τον 25χρονο άσο αυτή προβλέπει αυξημένες αποδοχές -σε λογικά πλαίσια- αλλά και καλά μπόνους επίτευξης στόχων. Εξ ου και η συμφωνία δείχνει να είναι πολύ κοντά!

«Θέλω να μείνω εδώ για χρόνια, κάντε ό,τι χρειάζεται για να φτάσουμε σε συμφωνία με τον Παναθηναϊκό», ήταν τα λόγια του Ζέκα στον εκπρόσωπό του, πριν τη συνάντησή του με τον Νταμπίζα, άλλωστε. Λόγια που δείχνουν και το… μέλλον.