Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

29 Απριλίου 2014

Δανεικοί, μεταγραφές και... πωλήσεις!

Ακόμη δεν έχει ολοκληρωθεί η σεζόν για τον Παναθηναϊκό, αλλά κρίνεται άκρως επιτυχημένος ο σχεδιασμός του καλοκαιριού και ήδη έχουν ξεκινήσει τα πλάνα για τη νέα σεζόν.


Το περασμένο καλοκαίρι οι «πράσινοι» κατέστρωσαν πλάνα με μαζεμένο μπάτζετ και η επιτυχία των μεταγραφών ήταν σχεδόν απόλυτη. Αν και απομένουν τα πλέι οφ, στο «τριφύλλι» γνωρίζουν ήδη τα μέτωπα που καλούνται να αντιμετωπίσουν ενόψει της νέας χρονιάς, προκειμένου να δημιουργηθεί μια ακόμα πιο δυνατή ομάδα.

Πρώτος στόχος είναι η διατήρηση στο ρόστερ των δανεικών Σίλντενφελντ και Αμπέντ, όπου έχουν προσφέρει σημαντικά. Για τον Γαλλοαλγερινό περιμένουν την απόφαση της Νιούκασλ, που θέλει να ον δει στην προετοιμασία της το καλοκαίρι, αλλά στον Παναθηναϊκό είναι αισιόδοξοι. Η περίπτωση του Κροάτη στόπερ είναι πιο δύσκολη, καθώς το συμβόλαιό του με τη Ντιναμό Μόσχας είναι «βαρύ» και οι απαιτήσεις των Ρώσων υψηλές.

Από εκεί και πέρα, ήδη έχουν εξεταστεί λύσεις για παίκτες στα δύο άκρα της άμυνας, έναν στόπερ κι έναν επιτελικό μέσο. Οσο για ενδεχόμενες πωλήσεις παικτών, αν έρθουν προτάσεις θα εξεταστούν με γνώμονα το πόσο ικανοποιητικές είναι, αλλά και το αν ο παίκτης που θα φύγει μπορεί να αντικατασταθεί. Και ήδη φαίνεται πως η πόρτα για να φύγει ο Μπεργκ δεν πρόκειται να ανοίξει...