Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

27 Μαρτίου 2014

Πόση αδικία να αντέξεις Ολυμπιακέ! (ΦΩΤΟ)

Αν ερχόταν κάποιος σήμερα στην Ελλάδα και έριχνε μια ματιά στα αηδιαστικά ΜΜΕ, θα νόμιζε πως ο ΟΣΦΠ είναι η ομάδα που έχει αδικηθεί όσο καμία άλλη.

Βγήκαν, λοιπόν που λέτε από το καβούκι τους οι γνωστοί, αλλά και νέα... φρούτα για να μας πείσουν πως η γαυριέλα αδικήθηκε όχι μόνο στο παιχνίδι με την Τρίπολη, αλλά σε μια σειρά από παιχνίδια.

Το μόνο που δεν έχουν γράψει ακόμη είναι για... κυνηγητό της παράγκας στον ΟΣΦΠ!

Της ομάδας που έχει διαλύσει το ελληνικό ποδόσφαιρο, που για... πάρτη του αηδιάζει κάθε αγωνιστική ο κόσμος, που παίρνει το πρωτάθλημα πριν καν αρχίσει, με παίκτες δανεικούς στο 70% των ομάδων του ελληνικού πρωταθλήματος. Που κάθε νίκη του ξεκινάει με γκολ οφσάιντ ή πέναλτι...

Αλλά τότε ποτέ... Κανένας δημοσιογράφος δεν έχει τα αρχίδια να το γράψει. Ή να το αναφέρει στο πρωτοσέλιδο κάποια εφημερίδα.

Όπως το είχε σήμερα η εφημερίδα του μπαμποχελάκη! Με... μεγάλα γράμματα!

Όταν συμβαίνει όμως το αντίθετο, όλες αυτές οι κότες σιωπούν! Τσιμουδιά...

Πάντως εδώ είμαστε και θα το δείτε... Τώρα που τελείωσε (πριν καν αρχίσει) το πρωτάθλημα του Σαρρή και του Μώραλη, αδικήθηκε η γαυριέλα για να γίνει ντόρος από τα παπαγαλάκια μόνο για ένα λόγο.

Για το κύπελλο... Θα δούμε ομορφιές, οι οποίες θα είναι... δικαιολογημένες! Πολύ απλά, η γαυριέλα αδικήθηκε για να... ευνοηθεί δίκαια στο κύπελλο!