Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

27 Ιανουαρίου 2014

Ζεστός για Ντούνη ο Παναθηναϊκός

Στον Παναθηναϊκό εξακολουθούν να τσεκάρουν παίκτες και να εμπλουτίζουν την "ελληνική" λίστα τους εν όψει του καλοκαιριού.

Μία απ' τις περιπτώσεις που "βλέπουν" πολύ ζεστά οι "πράσινοι" είναι αυτή του Μάρκου Ντούνη του Πανιωνίου, ο οποίος μάλιστα σημείωσε ένα υπέροχο γκολ με τους "κυανέρυθρους" στο χθεσινό παιχνίδι με τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή. Ο Νταμπίζας βεβαίως δεν περίμενε το συγκεκριμένο παιχνίδι για να σχηματίσει εικόνα για τον 22χρονο ακραίο μεσοεπιθετικό του Πανιωνίου, τον οποίον έχει ξεχωρίσει εδώ και καιρό ως μία καλή επιλογή για το μέλλον.

Οι πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν πως οι "πράσινοι" έχουν κάνει ήδη μία πρώτη διερευνητική επαφή για τον Ντούνη, θέλοντας να μάθουν αναλυτικά τα δεδομένα (απολαβές, συμβόλαιο, κλ.π.) κι έχουν δει πως υπάρχει πρόσφορο έδαφος για να προχωρήσουν το θέμα μέσα στους επόμενους μήνες. Σε κάθε περίπτωση ο νεαρός (με 39 συμμετοχές, 5 γκολ και 5 ασίστ την τελευταία διετία) είναι μέσα στις περιπτώσεις που θα απασχολήσουν σοβαρά το "τριφύλλι" το προσεχές καλοκαίρι...

goal