Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

10 Δεκεμβρίου 2013

Απαντάει πριν τη Γ.Σ. ο Γιαννακόπουλος


Σοβαρά εξετάζεται το ενδεχόμενο στις συζητήσεις που έχουν οι δικηγόροι της ΠΑΕ και του Δημήτρη Γιαννακόπουλου (Αθηνά Μπαλωμένου και Μιχάλης Δημητρακόπουλος αντιστοίχως), να μπει μια χρονική προθεσμία για την απάντηση του ιδιοκτήτη της ΚΑΕ.

Οι δύο νομικοί τα είπαν το πρωί της Δευτέρας κυρίως αναφορικά στις λεπτομέρειες της συμφωνίας για τη ρήτρα εμπιστευτικότητας. Αυτή δεν υπογράφηκε τελικώς χθες αλλά αναμένεται κάτι τέτοιο να γίνει σήμερα. Σε αυτή τη συμφωνία είναι πιθανό να συμπεριληφθεί και η ημερομηνία μέχρι την οποία θα αναφέρει ο Γιαννακόπουλος εάν σκοπεύει να προχωρήσει το πλάνο του ή όχι. Μάλιστα ως πιθανή ημερομηνία θεωρείται η 20ή Δεκεμβρίου, παραμονές δηλαδή της Γενικής Συνέλευσης της "Παναθηναϊκής Συμμαχίας". Η "Συμμαχία" άλλωστε είναι αυτή που θα πρέπει να επικυρώσει τις όποιες πιθανές αλλαγές στο ιδιοκτησιακό καθεστώς.

Αμέσως μετά την υπογραφή της ρήτρας εμπιστευτικότητας, ο δικηγόρος του Γιαννακόπουλου θα πάρει στα χέρια του το φάκελο με τα αναλυτικά οικονομικά στοιχεία της ΠΑΕ. Αυτά είναι άλλωστε τα οποία ουσιαστικά θα κρίνουν την πορεία των περαιτέρω συζητήσεων. Εάν κριθούν διαχειρίσιμα τότε η πρόταση Γιαννακόπουλου θα περάσει στο επόμενο στάδιό της, δηλαδή τις διαπραγματεύσεις με τον Γιάννη Αλαφούζο ως προς κάποια επιμέρους στοιχεία που χρίζουν διευκρίνισης.