Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

28 Οκτωβρίου 2013

Ομιλία... καμπανάκι από Αναστασίου!

Η δύσκολη ρεβάνς με τον Εργοτέλη στο Παγκρήτιο προέχει στον Παναθηναϊκό με τον Γιάννη Αναστασίου να προσπαθεί να βγάλει από το μυαλό των ποδοσφαιριστών το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Ο Ντάνιελ Πράνιτς τέθηκε στη διάθεση του Ελληνα προπονητή, ενώ επιστρέφει ο Τριανταφυλλόπουλος.

"Ξεχάστε το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό" είναι το ξεκάθαρο μήνυμα του Γιάννη Αναστασίου στους παίκτες του. Ο κόσμος του τριφυλλιού σκέφτεται ήδη την αναμέτρηση του Σαββάτου με τον αιώνιο αντίπαλο στη Λεωφόρο αλλά στο Απήλιον δεν υπάρχει καμία συζήτηση για το ντέρμπι και ο τεχνικός του Παναθηναϊκού προσπαθεί να κρατήσει σε εγρήγορση τους παίκτες του για το παιχνίδι κυπέλλου της Τετάρτης με τον Εργοτέλη στο Παγκρήτιο.

Το κύπελλο αποτελεί βασικό στόχο στη φετινή σεζόν για τον Παναθηναϊκό που καλείται να σφραγίσει το εισιτήριο για τους 16 της διοργάνωσης, σε ένα παιχνίδι που δεν θα είναι εύκολο και υπάρχουν ανοιχτοί λογαριασμοί μετά το 2-1 στη Λεωφόρο.

Ασφαλώς υπάρχει καλή ψυχολογία στην ομάδα έπειτα από το 0-2 του Σαββάτου για το πρωτάθλημα, ωστόσο οι "πράσινοι" γνωρίζουν καλά ότι θα πρέπει να παλέψουν για να πάρουν την πρόκριση.

Ο Ντάνιελ Πράνιτς τέθηκε στη διάθεση του Αναστασίου και είναι πλέον στο χέρι του Έλληνα τεχνικού αν θα τον χρησιμοποιήσει στην Κρήτη ή θα τον προφυλάξει για να είναι απόλυτα έτοιμος για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, ενώ επιστρέφει ο Κώστας Τριανταφυλλόπουλος που εξέτισε την ποινή του.