Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

28 Οκτωβρίου 2013

Να σταματήσουν την προπαγάνδα ο ΟΣΦΠ και τα παραρτήματά του

Απάντηση στις δηλώσεις του αντιπροέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Σάββα Θεοδωρίδη, του Διευθυντή επικοινωνίας των «ερυθρόλευκων», Κώστα Καραπαπά, αλλά και στον Εργοτέλη που εξέδωσε δεύτερη ανακοίνωση, έδωσε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

«Ο Παναθηναϊκός καλεί τον Ολυμπιακό και τα παραρτήματά του να σταματήσουν να προπαγανδίζουν εν’ όψει του ντέρμπι του Σαββάτου,» αναφέρει ανάμεσα σε άλλα η απάντηση των «πρασίνων».

Αναλυτικά η απάντηση από τον Παναθηναϊκό: «Με αφορμή τις γνωστές γραφικότητες που ακούστηκαν και σήμερα ο Παναθηναϊκός καλεί τον Ολυμπιακό και τα παραρτήματά του να σταματήσουν να προπαγανδίζουν εν’ όψει του ντέρμπι του Σαββάτου. Ο Παναθηναϊκός, όπως κάνει πάντα, θα διαφυλάξει με κάθε τρόπο την ασφάλεια του αντιπάλου του και γενικότερα του παιχνιδιού, αποφεύγοντας τις προκλήσεις και το δίχως λόγο ύψωμα των τόνων. Το ίδιο περιμένουμε να κάνει και η απέναντι πλευρά».

Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Σάββας Θεοδωρίδης, είχε δηλώσει ανάμεσα σε άλλα ενόψει του ντέρμπι «αιωνίων» το ερχόμενο Σάββατο στην έδρα των «πρασίνων» πως «υπάρχει μεγάλη κακοσμία στ΄ αποδυτήρια των φιλοξενούμενων στη Λεωφόρο... Θα πρέπει να πάνε εκεί γιατροί για να παρθούν τα κατάλληλα μέτρα, εγώ που πήγα εκεί παραλίγο να λιποθυμήσω. Η κακοσμία είναι μεγάλο πρόβλημα για τους πνεύμονες των παικτών και για την οξυγόνωση του εγκεφάλου τους».

Ο Θεοδωρίδης δήλωσε επίσης πως «εμείς πάμε να παίξουμε ποδόσφαιρο. Θα είναι πρωτάκουστο να συμβεί το παραμικρό, να ανοίξει μια μύτη σε ένα γήπεδο που απέχει 25 μέτρα από τα κεντρικά γραφεία της ΓΑΔΑ. Εμείς πάμε να παίξουμε ποδόσφαιρο, ούτε μποξ ούτε πάλη ούτε ζίου ζίτσου ή με μπουκάλια με νερό».

Από την πλευρά του, ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς είχε δηλώσει το Σάββατο ανάμεσα σε άλλα: «Από την πλευρά μας θέλουμε και ελπίζουμε, η φιλοξενία να είναι αυτή που πρέπει, διαφορετικά εμείς δεν θα ανεχτούμε το παραμικρό και για ό,τι συμβεί θα υπάρχει ηθικός αυτουργός.

»Στο συμβάν το εμπρησμού του βαν της NOVA, το συνδρομητικό κανάλι είχε δείξει ως ηθικό αυτουργό τον πρόεδρο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Το κανάλι του οποίου συνεχίζει να συκοφαντεί και να προσβάλει ανθρώπους».