Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

26 Οκτωβρίου 2013

Σπόντες από Καπίνο!

Το καλό της ομάδας και μόνο αυτό ενδιαφέρει τον Στέφανο Καπίνο όπως δήλωσε λίγο μετά το «διπλό» του Παναθηναϊκού στην έδρα του Εργοτέλη.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο 19χρονος γκολκίπερ στην κάμερα του συνδρομητικού:

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Ο Εργοτέλης δεν είχε χάσει στο πρωτάθλημα. Κάναμε αυτό που έπρεπε, πήραμε τρεις βαθμούς κι αυτό είναι που έχει σημασία».

Για όσα λέγονται για την απόδοσή του: «Εγώ προσπαθώ σε κάθε παιχνίδι να κάνω το καλύτερο για την ομάδα. Δόξα τω Θεώ καταφέραμε να πάρουμε τους βαθμούς και να ισοφαρίσουμε κατά κάποιο τρόπο την ήττα από τον Πανθρακικό στην έδρα μας. Δεν με ενδιαφέρει τι λένε, δεν έχω να απαντήσω κάτι στους επικριτές μου. Ελπίζω να έχουμε κι άλλα θετικά αποτελέσματα».

Αναφορικά με τις επεμβάσεις του: «Όλα τα παιδιά βοηθήσανε, δεν είναι μόνο οι δικές μου φάσεις ή των παιδιών. Καταφέραμε να πάρουμε τη μεγάλη νίκη. Τώρα κοιτάμε το Κύπελλο για να διεκδικήσουμε το τρόπαιο που είναι μέσα στους στόχους μας».

Για τον πανηγυρισμό του μετά το δεύτερο γκολ: «Πήγα και πανηγύρισα με τον προπονητή τερματοφυλάκων (σ.σ. Παναγιώτη Αγριόγιαννη) που με έχει από δώδεκα χρονών και προσπαθούμε κάθε μέρα να βελτιώνουμε την απόδοσή μας».

Για τη δουλειά που είπε ο Γιάννης Αναστασίου και την εικόνα του Παναθηναϊκού: «Κοιτάμε παιχνίδι με παιχνίδι, δεν θέλουμε να λέμε μεγάλα λόγια. Είναι πολύ σπουδαία η νίκη. Την Τετάρτη είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι και με αυτό ασχολούμαστε από απόψε».