Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

17 Οκτωβρίου 2013

Κόλλησε στον τοίχο τα... «καλά παιδιά»!

Πόλεμος ανακοινώσεων μεταξύ ΚΑΕ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού με την «πράσινη» ΚΑΕ να κολλά στον τοίχο τους αδερφούς Αγγελόπουλους, ζητώντας αρχικά από τα αρμόδια όργανα να επιληφθούν του θέματος. Οι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός απάντησαν με μία... γενική και αόριστη ανακοίνωση με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο να απαντά πως πρέπει να σταματήσουν τις αποδείξεις.

Αναλυτικά η πρώτη ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός:

«Έχουν περάσει περισσότερες από 48 ώρες από τότε που παρακολούθησαν όλοι οι Έλληνες φίλαθλοι το βίντεο με τον ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Ολυμπιακός - σε μια από τις σπάνιες νίκες της ομάδας του - να κάνει άσεμνη χειρονομία προς την ομάδα μας και με μεγάλη απογοήτευση διαπιστώνουμε ότι τα αρμόδια όργανα, που έχουν επιδείξει απίστευτη ταχύτητα κι αντανακλαστικά απέναντι σε εμάς, δεν έχουν προχωρήσει σε καμία από τις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να επιληφθούν του θέματος.

Προφανώς είναι φυσιολογικό να τιμωρείται ο πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, επειδή κάποιοι νόμισαν ότι τον άκουσαν αν και δεν είχαν οπτική επαφή όπως ομολόγησαν, ενώ στον ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Ολυμπιακός επιτρέπεται να χειρονομεί χωρίς να υπάρχει η παραμικρή επίπτωση.

Αν αυτό ονομάζεται "δύο μέτρα και δύο σταθμά" τότε μάλλον έχουμε μπερδέψει τις έννοιες και ζούμε σε άλλο πλανήτη. Η στάση αυτή του Αθλητικού Δικαστή, του ΕΣΑΚΕ και της ΕΦΙΠ ασφαλώς και δημιουργεί ερωτηματικά σε όλους μας για το αν υπάρχει πραγματική ισονομία και δίκαιη αντιμετώπιση.

Εμείς καλούμε τα αρμόδια όργανα να επιληφθούν του θέματος, ώστε να λειτουργήσουν παιδαγωγικά απέναντι στον ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Ολυμπιακός που συμπεριφέρθηκε σαν κοινός χούλιγκαν. Παράλληλα, θα πειστεί και ο φίλαθλος κόσμος που διατηρεί αμφιβολίες αυτή τη στιγμή, ότι ο νόμος είναι ίσος προς όλους».
Η απάντηση της ΚΑΕ Ολυμπιακός:

«Με τη σημερινή ανακοίνωσή της, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός χάνει και το τελευταίο ίχνος σοβαρότητας. Προφανώς αποπειράται να μετατρέψει ένα ανύπαρκτο ζήτημα σε υπαρκτό για να εξομοιώσει ανόμοιες συμπεριφορές.

Τα δικαιοδοτικά όργανα σε μία ευνομούμενη χώρα δεν επεμβαίνουν «εκ του μη όντος» επειδή το ζητά υστερικά η εφημερίδα του ιδιοκτήτη μίας ομάδας, αλλά όταν πράγματι συντρέχει παραβατική συμπεριφορά. Όπως δηλαδή έχει γίνει επανειλημμένα μέχρι σήμερα με τις ενέργειες του προέδρου της που δυσφημούν το άθλημα και ναρκοθετούν τις σχέσεις των δυο συλλόγων».

Η απάντηση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός:

«Αν υπάρχει κάποιος που προσβάλλει τη νοημοσύνη μας και παραδοσιακά πετάει την μπάλα στην εξέδρα με αερολογίες και ηθικά διδάγματα, δεν είναι άλλος από την ΚΑΕ Ολυμπιακός. Άλλωστε το να εκτιμάται ως "ανύπαρκτο θέμα" η άσεμνη χειρονομία , είναι κάτι που ξεπερνά και το πλέον ακραίο σενάριο επιστημονικής φαντασίας. Παρακολουθούμε δε έκπληκτοι την ΚΑΕ Ολυμπιακός να κάνει υποδείξεις στα αρμόδια όργανα για το πως θα λειτουργούν. Ας σταματήσουν τις υποδείξεις λοιπόν κι ας συγκεντρωθούν στο θέμα το οποίο -δυστυχώς γι' αυτούς- είναι υπαρκτό και δεν χωρά αμφιβολία. Και οι τυφλοί είδαν τελικά, αλλά όχι η ΚΑΕ Ολυμπιακός. Τα υπόλοιπα είναι για λαϊκή κατανάλωση».