Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

17 Οκτωβρίου 2013

Πρώτη στάση στο δρόμο για το 7ο!

Σήμερα στις 21:45 ξεκινά η φετινή ευρωπαϊκή περιπέτεια του μπασκετικού Παναθηναϊκού με στόχο τι άλλο; Την... αλλαγή των στολών στους τελικούς της Α1, καθώς τα 6 αστέρια θα πρέπει να γίνουν 7.

Πρώτος αντίπαλος για τον Εξάστερο η Λιέτουβος Ρίτας, που μπορεί να ακούγεται σαν... εύκολο θύμα, ωστόσο μόνο τέτοιο δεν είναι. Η ομάδα από τη Λιθουανία μπήκε στην Ευρωλίγκα μέσω των play-off, κάτι που κάνει δυσκολότερο το έργο της ομάδας του Αργύρη Πεδουλάκη, από την άποψη ότι οι Λιθουανοί έχουν ήδη επτά επίσημα παιχνίδια, έναντι δύο του εμφανώς ανέτοιμου Παναθηναϊκού.

Παίκτες και προπονητής δηλώνουν έτοιμοι για το πρώτο φετινό διπλό. Μόνη απουσία αυτή του Μάικ Μπράμος λόγω ίωσης. Πέραν της νίκης που αποτελεί δεδομένα στόχο, επιπλέον ενδιαφέρον θα έχει η απόδοση της ομάδας καθώς ο «Άρτζι» επιθυμεί να δει βελτίωση τόσο ομαδικά, όσο και ατομικά. Ούκιτς και Μαυροκεφαλίδης έδειξαν ανέτοιμοι στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, ενώ Λάσμε και Γκιστ ήταν εκτός ρυθμού. Γιάνκοβιτς και Παππάς θα κάνουν την παρθενική τους εμφάνιση στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση, ενώ Φώτσης και Μπατίστ θα προσθέσουν εμπειρία, που έλειψε από τον περσινό Παναθηναϊκό, ωστόσο είναι και αυτοί ακόμα ανέτοιμοι.

Αυτό που μένει να δούμε σε λίγες ώρες από τώρα είναι η αντίδραση των παικτών μετά το κακό ματς στο ΣΕΦ με την ευχή όλων μας να είναι η αγωνιστική βελτίωση και το άνετο διπλό που θα αποτελέσει και την αρχή των νικών στο δρόμο για το Μιλάνο.

★ Καλή επιτυχία