Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

14 Αυγούστου 2013

Από πρόβλημα σε πρόβλημα!

Ο Γκόρντον Σίλντεφελντ αποχώρησε από την απογευματινή προπόνηση του Παναθηναϊκού με ενοχλήσεις στους προσαγωγούς και η συμμετοχή του στο παιχνίδι της πρεμιέρας με τον Παναιτωλικό θα ξεκαθαρίσει το Σάββατο. Οριστικά εκτός ο Ζέκα!

Σε πρώτη φάση η συμμετοχή του στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό κρίνεται αμφίβολη και θα ξεκαθαρίσει στην προπόνηση του Σαββάτου. Το πιθανότερο είναι πως ο Σίλντεφελντ θα ακολουθήσει θεραπεία το επόμενο διήμερο και θα δοκιμάσει να γυμναστεί στην τελευταία προπόνηση.

Υπάρχει αισιοδοξία ότι τελικά θα είναι παρών στην αποστολή. Μάλιστα ο ίδιος εμφανίζεται αποφασισμένος να εξαντλήσει τα περιθώρια ώστε να τεθεί στη διάθεση του Γιάννη Αναστασίου.

Είναι ο δεύτερος βασικός ποδοσφαιριστής που αντιμετωπίζει πρόβλημα μετά τον Ζέκα.

Στις δύο προπονήσεις της Τετάρτης ο Κάρλος Ζέκα δεν πήρε μέρος, αφού το μάτι του έχει πρηστεί από το χτύπημα και η εντολή από το ιατρικό επιτελείο είναι να διατηρηθεί εκτός.

Οι προπονήσεις των ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού (14.8)
Στην πρωινή προπόνηση στο «Απήλιον» όλοι οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού έκαναν ασκήσεις ενδυνάμωσης.

Στην απογευματινή το πρόγραμμα περιλάμβανε ζέσταμα, τελειώματα και ασκήσεις τέσσερις εναντίον τεσσάρων με ενδιάμεσα σπριντ.

Το τελευταίο σκέλος δεν ακολούθησε ο Σίλντενφελντ λόγω ενοχλήσεων στους προσαγωγούς για προληπτικούς λόγους. Θα ακολουθήσει στο εξής ειδικό πρόγραμμα και το Σάββατο θα εκτιμηθεί εκ νέου η κατάστασή του και το αν θα είναι ή όχι στη διάθεση του προπονητή εν όψει του αγώνα.

Δεν προπονήθηκε ο Ζέκα.

Ατομικά προπονήθηκαν οι Σταματάκης, και Μαυρίας.

Στο πρόγραμμα εντάχθηκε κανονικά ο Αποστολόπουλος.

Απουσίασαν, τέλος, λόγω υποχρεώσεων με την Εθνική Ελπίδων οι Λαγός, Τριανταφυλλόπουλος, Μαρινάκης και Καρέλης.