Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

16 Αυγούστου 2013

Νωρίς στο γήπεδο

Με ανακοίνωση της η ΠΑΕ Παναθηναϊκός κάνει έκκληση στους οπαδούς του Τριφυλλιού να προσέλθουν όσο το δυνατόν νωρίτερα στο γήπεδο για την αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό, προκειμένου να αποφευχθεί ο συνωστισμός λόγω της λειτουργίας του ηλεκτρονικού εισιτηρίου.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός

"Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ενημερώνει, όπως υποχρεούται από την απόφαση για τα μέτρα τήρησης της τάξης κατά τη διεξαγωγή του αγώνα Παναθηναϊκός - Παναιτωλικός, για τα ακόλουθα:

- Ο Παναιτωλικός ζήτησε εισιτήρια για τους φιλάθλους του, αίτημα το οποίο δέχτηκε ο Παναθηναϊκός, αλλά απέρριψε η αστυνομική αρχή και συνεπώς δεν θα διατεθούν εισιτήρια στους φιλοξενούμενους για συγκεκριμένη κερκίδα του γηπέδου.

- Οι φίλαθλοί του Παναιτωλικού που τυχόν θέλουν να παρακολουθήσουν το συγκεκριμένο αγώνα καλούνται να προσέλθουν μεμονωμένα στο γήπεδο, χωρίς διακριτικά και να προμηθευτούν εισιτήρια με την επίδειξη της αστυνομικής τους ταυτότητας.

- Οι θύρες του γηπέδου θα ανοίξουν στις 19:00 την ημέρα του αγώνα.

- Οι φίλαθλοι καλούνται να προσέλθουν στο γήπεδο μεμονωμένα, χρησιμοποιώντας κατά κύριο λόγο τα ΜΜΜ.

- Θα πραγματοποιηθούν αυστηροί προέλεγχοι στους φιλάθλους, σε ζώνες περιμετρικά του Γηπέδου, ώστε να αποκλεισθεί η μεταφορά εντός της εγκατάστασης απαγορευμένων ή άλλων επικίνδυνων αντικειμένων, καθώς και η πρόσβαση όσων τυχόν θα στερούνται εισιτηρίων.

- Θα αποκλεισθεί η πρόσβαση και η είσοδος στο Γήπεδο φιλάθλων που θα βρίσκονται σε προφανή κατάσταση μέθης ή υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών.

- Δεν θα επιτραπεί η είσοδος σε φίλαθλο φέροντα πανό ή πλακάτ με προκλητικό ή υβριστικό περιεχόμενο.

- Οι φίλαθλοι που θα προσέλθουν για την παρακολούθηση του εν λόγω αγώνα πρέπει να φέρουν μαζί τους Αστυνομική Ταυτότητα ή Διαβατήριο πέραν του εισιτηρίου που θα κατέχουν.

Επισημαίνεται ότι λόγω της λειτουργίας του ηλεκτρονικού εισιτηρίου η διαδικασία εισόδου στο γήπεδο θα είναι διαφορετική από τη συνήθη.

Για το λόγο αυτό ζητάμε την κατανόηση των φιλάθλων και τους καλούμε να προσέλθουν κατά το δυνατόν νωρίτερα προκειμένου να αποφευχθεί ο συνωστισμός και η καθυστέρηση της πρόσβασης τους στις κερκίδες και να διευκολυνθεί η είσοδός τους στο γήπεδο και η καλύτερη δυνατή εξυπηρέτησή τους".

Σωπήλης: "Όλοι στη Λεωφόρο"

Με αφορμή την έναρξη των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων του Παναθηναϊκού, ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΠΑΕ, Στράτος Σωπήλης, ευχαρίστησε όσους έχουν εγγραφεί στη Παναθηναϊκή Συμμαχία και κάλεσε τους οπαδούς του Τριφυλλιού να είναι παρόντες στην πρεμιέρα της Super League με τον Παναιτωλικό.

"Πριν απ' όλα, οφείλουμε ένα μεγάλο "ευχαριστώ" σε όλους όσοι έχουν βοηθήσει την Παναθηναϊκή Συμμαχία γιατί στη δική τους συνεισφορά στηρίζεται η βιωσιμότητα και η προοπτική της ομάδας.

Απευθυνόμενος ωστόσο, στο σύνολο των φιλάθλων της ομάδας, καλό θα ήταν να επισημάνουμε ότι η Παναθηναϊκή οικογένεια είναι πολύ μεγάλη και τους χρειάζεται όλους, ειδικά στη σημερινή, δύσκολη συγκυρία.

Την Κυριακή πρέπει όλοι να δώσουμε το "παρών" στη Λεωφόρο για ένα δυναμικό, Παναθηναϊκό ξεκίνημα. Δεν περισσεύει κανείς!", τόνισε ο κ. Σωπήλης.