Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

21 Μαΐου 2013

Σύσκεψη κορυφής για τις μεταγραφές!

Σύσκεψη με κύριο θέμα τα μεταγραφικά θα έχουν σήμερα οι Αλαφούζος, Αναστασίου, Νταμπίζας και Σαραβάκος.

Συνάντηση με τον πρόεδρο της ΠΑΕ θα έχει σήμερα το τεχνικό τιμ του Παναθηναϊκού...
-->
Στόχος των πράσινων είναι να κλείσουν μία-δύο μεταγραφές άμεσα έτσι ώστε να κλείσουν τα πρώτα κενά και γι' αυτό άλλωστε οι προσπάθειες τις τελευταίες ημέρες έχουν ενταθεί.

Προς το παρόν πάντως το ενδιαφέρουν στρέφεται στην αγορά του εξωτερικού από την οποία έχει ξεχωρίσει το όνομα του 27χρονου Τσέχου μέσου Τόμας Μπόρεκ.

Από την εν Ελλάδι αγορά παραμένουν πάντα στο προσκήνιο οι περιπτώσεις του Φυτανίδη, του Μόρα και του Γιαννιώτα για τις οποίες όμως θα χρειαστεί χρόνος. Ο Φυτανίδης έχει καταστήσει σαφές ότι θα ανακοινώσει την όποια απόφασή του μετά το τέλος των πλέι οφ, το συμβόλαιο του Μόρα με την Κιέβο Βερόνα ανανεώθηκε μετά την άνοδο της ιταλικής ομάδας ενώ ο Γιαννιώτας ψάχνεται για επιλογή στο εξωτερικό και περιμένει και την παρουσία στο Μουντιάλ των Νέων.

Στη μεταγραφική σύσκεψη τέλος θα τεθεί επί τάπητος και το ζήτημα του Γιώργου Καραγκούνη. Κάποιος εκ των Σαραβάκου, Νταμπίζα και Αναστασίου θα αναλάβει την προσέγγιση του αρχηγού της Εθνικής η περίπτωση του οποίου είναι ιδιάζουσα για πολλούς και διάφορους λόγους.