Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

20 Μαΐου 2013

Τα παιχνίδια της μήνυσης!

Διαβάστε την μηνυτήρια αναφορά που κατέθεσε ο Βασίλης Κωνσταντίνου στον αθλητικό εισαγγελέα κατά της ΚΕΔ, διαμαρτυρόμενος για τη διαιτησία στο φετινό πρωτάθλημα.

Συγκεκριμένα, ο πρώτος αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός απαριθμεί μια λίστα από 11 φετινούς αγώνες των «πράσινων», στους οποίους υπήρξαν διαιτητικές αδικίες εις βάρος του «τριφυλλιού», οι οποίες επηρέασαν το τελικό αποτέλεσμα των αναμετρήσεων, ενώ στέκεται και στον τελικό του Κυπέλλου.

Αναλυτικά:

1) Στο παιχνίδι Παναθηναϊκός - ΠΑΣ Γιάννινα (1-1) οι «πράσινοι» φωνάζουν για τέσσερις φάσεις, με κορυφαίες την αποβολή του Κατσουράνη και το μη καταλογισμό πέναλτι υπέρ του Πετρόπουλου.


Η ΕΠΟ «στέλνει» τον ΠΑΟ σε UEFA και FIFA
2) Στο ματς Παναθηναϊκός - Αστέρας Τρίπολης (0-0) και πάλι οι «φωνές» είναι για τέσσερις φάσεις, με κορυφαία το μη καταλογισμό πέναλτι υπέρ του Χριστοδουλόπουλου.

3) Στην αναμέτρηση ΟΦΗ – Παναθηναϊκός (2-2) τα παράπονα είναι για δύο φάσεις και κυρίως για το χτύπημα οπαδού του ΟΦΗ στον Μαυρία το οποίο δεν ανέφερε ο διαιτητής στο φύλλο αγώνα.

4) Στο ματς Κέρκυρα - Παναθηναϊκός (0-0) επισημαίνεται ο μη καταλογισμός πέναλτι υπέρ του Παναθηναϊκού.

5) Στο Πλατανιάς – Παναθηναϊκός (2-1) τρεις οι φάσεις που επισημαίνονται, με το πέναλτι που δόθηκε υπέρ των γηπεδούχων να είναι σε περίοπτη θέση.

6) Στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ (2-2) τα παράπονα είναι τέσσερα, με πιο σημαντικό το μη καταλογισμό πέναλτι στον Πετρόπουλο στο 88'.

7) Στο Βέροια - Παναθηναϊκός (3-0) ο Βασίλης Κωνσταντίνου αναφέρει τρεις φάσεις, σε δύο εκ των οποίων επισημαίνει ότι θα έπρεπε να καταλογιστεί πέναλτι υπέρ των «πράσινων».

8) Στον αγώνα Αστέρας Τρίπολης - Παναθηναϊκός (2-2) τρεις οι φάσεις που επισημαίνονται, με πιο σημαντική το πέναλτι που δόθηκε υπέρ των Αρκάδων.

9) Στο ντέρμπι της Τούμπας με τον ΠΑΟΚ (2-0 υπέρ του «δικέφαλου») τέσσερις οι περιπτώσεις, με κορυφαίες την αποβολή του Σο και το δεύτερο γκολ των γηπεδούχων (για οφσάιντ).

10) Στο Παναθηναϊκός - Πλατανιάς (0-1) μία φάση, για πέναλτι που δεν δόθηκε στους «πράσινους» σε χέρι αντιπάλου.

11) Στο Παναθηναϊκός - Πανιώνιος (0-0) για μη καταλογισμό πέναλτι υπέρ του Παναθηναϊκού στο 70'.

Επιπλέον, γίνεται αναφορά στον τελικό Κυπέλλου ανάμεσα στον Αστέρα Τρίπολης και τον Ολυμπιακό, με έμφαση στο χέρι-πέναλτι του Μανιάτη που δεν καταλογίστηκε από τον Γιάχο, αλλά και για άλλες 2-3 φάσεις, ενώ αναδεικνύεται και το γεγονός ότι ακόμα και εφημερίδα «φίλα προσκείμενη» στον Ολυμπιακό («ΦΩΣ των ΣΠΟΡ») επισημαίνει τα λάθη του Χιώτη διαιτητή.