Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

20 Μαΐου 2013

Λεπτομέρειες για Μπόρεκ...

Το πρώτο (εκ του σύνεγγυς) σκάουτ του Μπόρεκ έγινε πριν από λίγες εβδομάδες από τον Αναστασίου ο οποίος σχημάτισε πολύ θετική εικόνα για τον 27χρονο μέσο και γι' αυτό πρόκρινε το όνομά του στην τελική λίστα των υποψήφιων χαφ για τον «πράσινο» άξονα.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως οι «πράσινοι» θα παρακολουθήσουν ξανά τον Τσέχο μέσο εντός των επόμενων ημερών (με ταξίδι των Σαραβάκου και Νταμπίζα), πιθανότατα στο εντός έδρας παιχνίδι της Ντούκλα με τη Μλάντα Μπόλεσλαβ την προσεχή Κυριακή για την προτελευταία αγωνιστική του τσεχικού πρωταθλήματος.

Ρώτησαν και τον Σκάζνι

Οπως αναφέραμε, οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού τσεκάρουν τον Μπόρεκ εδώ και καιρό κι εκτός από την... κατ' ιδίαν «κατασκοπεία» (Αναστασίου μέχρι στιγμής), έχουν συγκεντρώσει πολλά στοιχεία κι από ανθρώπους που εμπιστεύονται από την τσέχικη αγορά. Ενας εξ αυτών είναι κι ο παλιός τεχνικός του «τριφυλλιού» (και του ΟΦΗ) Ζντένεκ Σκάζνι, που εργάζεται απ' τον περασμένο Οκτώβρη στην Τέπλιτσε κι έχει καλή εικόνα για τον 27χρονο μέσο, την οποία κι έχει μεταφέρει ήδη στους «πράσινους». Ο Σκάζνι υποδέχθηκε την Ντούκλα τον Φεβρουάριο (1-1), με τον Μπόρεκ να παίζει σε όλο το ματς.