Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

7 Ιουλίου 2012

Μέγας είσαι... Παπαδογιάννη! (pic)

Ο Νίκος Παπαδογιάννης, που πριν κάποιους μήνες έγραφε "Προσωπικά έφτασα στο σημείο να "εύχομαι" να υπάρξουν νεκροί, φίλαθλοι ή και αθλητές, μήπως και ιδρώσει οποιουδήποτε το αυτί. Να σκοτωθεί κάποιος ένοχος, ή ακόμη και αθώος, μήπως και σωθούν τουλάχιστον οι υπόλοιποι.", επειδή τον... χαλούσε η ΛΑΒΑ του ΟΑΚΑ στα ματς με τη Μακάμπι, πριν λίγο... αποκάλυψε τους λόγους που ο Ζούρος άφησε εκτός Εθνικής τον Βουγιούκα!

Όπως θα δείτε στη φωτό, αναφέρει πως ο Ίαν έκανε τον τραυματία, προκειμένου να μην αγωνιστεί στο παιχνίδι με τους Ρώσους και γίνει ρεζίλι στον Μπλατ (Τον θέλει στη Μακάμπι). Λες και ο Μπλατ δεν κατάλαβε τι... εστί Βουγιούκας στα 5 παιχνίδια του Εξάστερου με την Μακάμπι!

Μάλιστα, όλα αυτά, όπως γράφει, σύμφωνα με τους ανθρώπους της Εθνικής! Τους οποίους (ανθρώπους) και γενικά την ομοσπονδία της "κράζει" κανονικά στο συγκεκριμένο άρθρο!


Υ.Γ: Αλήθεια, ο Περπέρογλου γιατί "κόπηκε" Παπαδογιάννη; Για ρώτα τους... ανθρώπους της Εθνικής! Επίσης για ρώτα τους για πέρυσι... Τον λόγο που ο Ζούρος άφησε εκτός ξανά τον Βουγιούκα!



Αν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι όλες τις εξελίξεις στον Παναθηναϊκό κάντε like στην σελίδα του Newspao.gr στο Facebook πατώντας εδώ.