Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

5 Ιουλίου 2012

Πυρ και μανία οι οπαδοί της Πόρτο

Η είδηση της παραχώρησης του Αντρέ Πίντο προκάλεσε αντιδράσεις στους οπαδούς της Πόρτο η οποίοι τον θεωρούν έναν εξελίξιμο αμυντικό και μάλιστα διάδοχο του Ρολάντο. 


Στο site της Πορτογαλικής εφημερίδας "O Jogo" υπήρχε καταιγισμός μηνυμάτων δείτε μερικά:



«Υποτίθεται ότι ο Πίντο θα ήταν ο διάδοχος του Ρολάντο (σ.σ. βασικού Πορτογάλου στόπερ της Πόρτο και μέλος της εθνικής). Αλλά φαίνεται ότι η διοίκηση δεν βρίσκει χώρο στον Πίντο», έγραψε κάποιος. «Είναι πραγματικά λυπηρό άλλος ένας νεαρός και ταλαντούχος παίκτης, ο οποίος είναι και από την ακαδημία της Πόρτο και θα μπορούσε να δηλωθεί στη λίστα της UEFA, να εξωθείται σε φυγεί.

Όπως συνέβη με τους Μπρούνο Άλβες, Ζόρζε Κόστα και Καρβάλιο θα ήταν καλύτερο να δοθεί δανεικός», ανέφερε κάποιος άλλος. «Προφανώς θα ήταν ο επόμενος βασικός στόπερ μας. Ποιος θα ακολουθήσει το δρόμο της εξόδου; Ο Ούκρα;», υπογράμμισε ένας ακόμα οπαδός της Πόρτο. «Παρακολούθησα πολλά παιχνίδια του Πίντο με την Ολανένσε και πάντα μου έμοιαζε καλύτερος από τους δικούς μας κεντρικούς αμυντικούς. Ποιος κάνει τελικά τις επιλογές; Τυφλοί είναι;», επεσήμανε ένας άλλος φίλαθλος των Δράκων. «Απογοητεύομαι όταν ένας παίκτης των ακαδημιών δεν παίρνει ευκαιρίες», τόνισε άλλος.

O ΠΑΟ αν μην τι άλλο απέκτεισε έναν πολύ καλό αμυντικό όπως καταλαβαίνουμε από τις αντιδράσεις των πορτογάλων. *Ο Πίντο σήμερα υπέγραψε συμβόλαιο 3ετούς διάρκειας και ο ΠΑΟ κατέβαλε μόλις το ποσό των 400.000 ευρώ για την αγορά του 70% του παίκτη



Αν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι όλες τις εξελίξεις στον Παναθηναϊκό κάντε like στην σελίδα του Newspao.gr στο Facebook πατώντας εδώ.