Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

9 Ιουλίου 2012

Και το όνομα αυτού..... Μπρούνο Φορναρόλι!

Στον επιθετικό που θα κινηθεί ο ΠΑΟ για την απόκτηση του κατέληξε ο Ζεσουάλδο Φερέιρα. Μπορεί να υπήρχαν δύο ονόματα υποψηφία στον σημερινό Τύπο, του Ρουί Φόντε και του Μπρούνο Φορναρόλι, ωστόσο ο Φερέιρα έχει καταλήξει στον δεύτερο.


Οι πρώτες πληροφορίες ανέφεραν μέσα στην μέρα ότι ο ΠΑΟ κοιτάζει περιπτώσεις επιθετικών που θα καλύψουν την γραμμή κρούσης της ομάδας με 2 ονόματα να είναι τα φαβορί, αυτά τον Ρουί Φόντε και του Μπρούνο Φορναρόλι. Σύμφωνα όμως τις τελευταίες πληροφορίες ο Φερέιρα έχει καταλήξει στον δεύτερο και η διοίκηση θα κάνει τα πάντα ώστε να τον ντύσει στα πράσινα. 


Ο 24χρόνος Ουρουγουανός επιθετικός συγκεντρώνει όλα τα στοιχεία που θέλει ο Ζεσουάλδο από έναν επιθετικό και έχει εισηγηθεί την απόκτηση του. Αν και είναι αρκετά δύσκολη υπόθεση οι διοικούντες θα το παλέψουν, ο Φορναρόλι ανήκει στην Σαμπντόρια και πέρσι αγωνίστηκε δανεικός στην Ιντερνασιονάλ με την οποία πέτυχε 8 γκολ σε 12 εμφανίσεις


Δείτε τον Φορναρόλι εν δράση







Αν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι όλες τις εξελίξεις στον Παναθηναϊκό κάντε like στην σελίδα του Newspao.gr στο Facebook πατώντας εδώ.