Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

1 Ιουλίου 2012

Κάνει την υπέρβαση για Καϊμάκόγλου!

Ο Παναθηναϊκός, σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες, προσπαθεί να κάνει την υπέρβαση, ώστε να κρατήσει στο ρόστερ του τον Κώστα Καϊμακόγλου!

Οι άνθρωποι του "τριφυλλιού" είναι δεδομένο πως δεν θα κάτσουν να κοιτάνε την ομάδα τους να αποδυναμώνεται και σε αντίθεση με τον Νικ Καλάθη τον οποίο ουσιαστικά άφησαν να φύγει, με τον Κώστα Καϊμακόγλου δεν πρόκειται να συμβεί το ίδιο.

Οι διοικούντες είναι αποφασισμένοι να το παλέψουν για τον Έλληνα φόργουορντ, καθώς αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα γρανάζια στη μηχανή του Εξάστερου. Έτσι, όταν έμαθαν για την πρόταση της Γαλατασαράι, αποφάσισαν να ψάξουν και να μάθουν τι ακριβώς συμβαίνει. Η πρόταση της τουρκικής ομάδας υπάρχει όντως και ο φόργουορντ του "τριφυλλιού" είναι κοντά στο να πει το "ναι.

Την ύστατη στιγμή, ο Παναθηναϊκός φαίνεται αποφασισμένος να κάνει την υπέρβαση (για την εποχή) ώστε να αφήσει ικανοποιημένο τον Καϊμακόγλου, αν και στις πρώτες επαφές των δύο πλευρών υπήρξε σημαντική διαφορά (περίπου 400-500 χιλιάδες ευρώ).

Τις επόμενες ώρες-ημέρες αναμένεται να ξεκαθαρίσει η υπόθεση. Μείνετε συντονισμένοι στο Newspao.gr, το οποίο παρακολουθεί τις εξελίξεις από πολύ κοντά και θα σας ενημερώνει για κάθε εξέλιξη...


Αν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι όλες τις εξελίξεις στον Παναθηναϊκό κάντε like στην σελίδα του Newspao.gr στο Facebook πατώντας εδώ.