Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

10 Ιουλίου 2012

Οι ατάκες Ζέκα και Λάζαρου

Ιδιαίτερα ορεξάτος ήταν στο ξεκίνημα της προπόνησης ο Ζέκα, ο οποίος σε κάθε πέρασμά του μπροστά από την εξέδρα όπου βρισκόταν κόσμος φρόντιζε να κάνει και από μία πλάκα.

Αρχικά πείραξε κάποια παιδάκια από την Αυστρία που παρακολουθούσαν την προπόνηση και φορούσαν φανέλες της Μπαρτσελόνα, λέγοντάς τους με… προφορά: «Ουάου! Μπαρθελόνα;», ενώ στη συνέχεια πείραξε τον μεταφραστή της ΠΑΕ, Μιγκέλ λέγοντάς του: «Έλα Μιγκέλ, πάμε» καλώντας τον να τρέξει μαζί του.

Η σκληρή δουλειά πάντως δεν απέτρεπε τους παίκτες να αστειεύονται συχνά πυκνά, με τον Χριστοδουλόπουλο να κλέβει την παράσταση.

Στην άσκηση τακτικής, μερικές φορές υπήρχε παρανόηση στο τι ήθελε ο Φερέιρα, με αποτέλεσμα να «κολλάει» για λίγο η άσκηση. Την πρώτη φορά ο Λάζαρος είπε προς τον Βύντρα «την έχει καταλάβει την άσκηση όλο το χωριό» ενώ την δεύτερη φορά αναφώνισε αγανακτισμένος: «Ρε τι δεν καταλαβαίνουν; Σε τέσσερις γλώσσες τα λέμε!»…


Αν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι όλες τις εξελίξεις στον Παναθηναϊκό κάντε like στην σελίδα του Newspao.gr στο Facebook πατώντας εδώ.