Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

8 Ιουλίου 2012

Θα πάει Αυστρία η διοίκηση

Ο ΠΑΟ αύριο αναχωρεί για την Αυστρία οπού θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Εκτός από τους ποδοσφαιριστές του Τριφυλλιού έχει αποφασιστεί να μεταβούν μαζί και μέλη της διοίκησης.  

Αύριο ο ΠΑΟ αναχωρεί για την Αυστρία οπού θα πραγματοποιήσει το βασικό της προετοιμασίας του και θα δώσει και 4 φιλικά. Εκτός από τους ποδοσφαιριστές της ομάδας δεν αποκλείεται να γίνει και ένα σύντομο ταξίδι της διοίκησης για να δουν από κοντά την δουλεία που γίνεται στην προετοιμασία. Συγκεκριμένα την προσεχή Τετάρτη θα μεταβεί στον Σάλσμπούργκ ο Κώστας Ελευθεράκης προκειμένου να βρεθεί για λίγες μέρες στο πλευρό του Φερέιρα και των ποδοσφαιριστών της ομάδας. 


Εφόσον το επιτρέψουν οι συνθήκες δεν αποκλείεται να γίνει και ταξίδι κορυφαίων μελών της διοίκησης όπως του Γιάννη Αλαφούζου και του Δημήτρη Γόντικα αλλά και του Στράτου Σιωπίλη με πιθανότερη ημερομηνία την 18η Ιουλίου ώστε να παρακολουθήσουν το τελευταίο φιλικό με τη Φορτούνα Ντίσελντορφ και να επιστρέψουν την επομένη μαζί με την ομάδα.


Αν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι όλες τις εξελίξεις στον Παναθηναϊκό κάντε like στην σελίδα του Newspao.gr στο Facebook πατώντας εδώ.