Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

8 Ιουλίου 2012

Πέρυσι νύχτα, φέτος... μέρα!

Τεράστια είναι η μεταγραφική διαφορά στον Παναθηναϊκό σε σχέση με πέρυσι!

Πριν από ένα μήνα αν κάποιος έλεγε πως οι πράσινοι θα έχουν καλύψει ένα μεγάλο ποσοστό από το ρόστερ τους πριν αρχίσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας θα... γελούσαν και οι πέτρες!

Ωστόσο, παρά τις δυσκολίες, οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, τήρησαν τις υποσχέσεις που είχαν δώσει στον Ζεσουάλδο Φερέιρα.

Οι περισσότεροι από τους παίκτες που είχε ζητήσει ο Πορτογάλος έχουν ήδη υπογράψει στο «τριφύλλι» και υπολογίζονται άμεσα για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Ο Παναθηναϊκός φεύγει αύριο για την Αυστρία έχοντας τα τέσσερα από τα πέντε μεταγραφικά αποκτήματα στην αποστολή του (ο Μπαρμπαρούσης δεν θα πάει διότι ενσωματώνεται στην ολυμπιακή ομάδα της Ν. Ζηλανδίας), τη στιγμή που πέρυσι τέτοιον καιρό δεν είχε κανένα!

Συγκεκριμένα, πέρυσι ο Βίκτορ Βιτόλο είχε κλείσει στις 13 Ιουλίου και πήγε στην προετοιμασία μετά από τρεις μέρες ακολουθώντας ατομικό πρόγραμμα λόγω προβλήματος στο γόνατο. Ο Τοτσέ είχε έρθει στην Αθήνα στις 18 Ιουλίου, ο Κουίνσι στις 19 Ιουλίου και ο Ζέκα μία εβδομάδα μετά (26 Ιουλίου). Ο δε Ρούντολφ αποκτήθηκε τελευταία μέρα των μεταγραφών και ήρθε στην Ελλάδα τον Σεπτέμβριο λόγω των υποχρεώσεών του με την εθνική Ουγγαρίας.

Οπότε, φέτος Φερέιρα θα έχει στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους παίκτες που ζήτησε, δουλεύοντας όπως θέλει, ενώ απομένουν ελάχιστες νέες αφίξεις προκειμένου να ολοκληρωθεί το ρόστερ της νέας σεζόν!


Αν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι όλες τις εξελίξεις στον Παναθηναϊκό κάντε like στην σελίδα του Newspao.gr στο Facebook πατώντας εδώ.