Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

9 Ιουλίου 2012

Σάρας: "Στεναχωρήθηκα για την Ελλάδα"

Ο Σαρούνας Γιασκεβίτσιους σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα "Goal news" δεν έκρυψε την στεναχώρια του για τον αποκλεισμό της Εθνικής από τους Ολυμπιακούς αγώνες. Επίσης άφησε αιχμές όσο αφορούσε τους διοργανωτές για ότι συνέβη στην Βενεζουέλα


Αναλυτικά τι είπε ο Σάρας:

"Αυτή η απαράδεκτη συμπεριφορά μας έδωσε ένα επιπλέον κίνητρο. Εδώ οι άνθρωποι είναι όχι μόνο ασεβείς, αλλά και άσχετοι.
Φταίνε οι δημοσιογράφοι και οι υπεύθυνοι της εθνικής ομάδας της Βενεζουέλας που έστρεψαν τον κόσμο εναντίον μας, αγνοώντας τους κανονισμούς και την εξέλιξη του μπάσκετ: τη σημασία δηλαδή που μπορεί να έχει ένα τάιμ άουτ, χωρίς να προσβάλει τον αντίπαλο, αλλά και την πρόοδο της Νιγηρίας η οποία μετά από εμάς νίκησε και την Ελλάδα"  δήλωσε ο 36χρονος παίκτης για τις αποδοκιμασίες και την στάση των διοργανωτών προς την Εθνική Λιθουανίας.
Ο Γιασικεβίτσιους ετοιμάζεται να πάρει μέρος στους τέταρτους Ολυμπιακούς Αγώνες της καριέρας, αλλά θα ήθελε να έχει και ελληνική παρέα στο Λονδίνο.
"Νιώθω υπερήφανος γι' αυτό, όπως επίσης και για το γεγονός ότι το 2008 ήμουν σημαιοφόρος της Λιθουανίας στην τελετή έναρξης. Η διαδικασία πρόκρισης όμως έχει δυσκολέψει πολύ και αυτό οφείλεται στην αναλγησία της FIBA που βάζει τις ομάδες να σκοτώνονται μέσα στο κατακαλόκαιρο.
Δυστυχώς έτυχε εδώ να την πληρώσει η Ελλάδα και στ' αλήθεια λυπάμαι πολύ γι' αυτό" ήταν το σχόλιο του.



Αν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι όλες τις εξελίξεις στον Παναθηναϊκό κάντε like στην σελίδα του Newspao.gr στο Facebook πατώντας εδώ.