Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

2 Ιουλίου 2012

Νέος βοηθός ο Ρούι Αλμέιδα

Ο Ρούι Αλμέιδα θα αποτελέσει εκτός απροόπτου τον νέο βοηθό του Ζεσουάλδο Φερέιρα στον πάγκο του ΠΑΟ. Δείτε στο newspao.gr το ποιόν του.


Στο τέλος της σεζόν αρκετά πόστα στην ομάδα του ΠΑΟ άδειασαν αφού κάποιοι συνεργάτες του Φερέιρα αποχώρησαν από την ομάδα. Ένας από αυτούς ήταν και ο βοηθός προπονητής με τον Ζοσέ Γκόμεζ να έχει την επιθυμία να γίνει πρώτος προπονητής και έτσι να αποχωρεί, φαίνεται όμως ότι ο Ζεσουάλδο Φερέιρα βρήκε αντικαταστάτη. Κατά την επιστροφή του στην Ελλάδα ο Φερέιρα συνοδευόταν από τον Ρούι Αλμέιδα που όλα δείχνουν ότι θα είναι ο νέος βοηθός του.


Η τελευταία ομάδα με την οποία συνεργάστηκε ο Πορτογάλος τεχνικός ήταν η Ολυμπιακή ομάδα της Συρίας από την οποία αποχώρησε πριν από περίπου έναν χρόνο. Πρόκειται επίσης για έναν τεχνικό που του αρέσει να δουλεύει με νέους παίκτες και να τους εξελίσσει κάτι που θέλει ο Ζεσουάλδο Φερέιρα για το πλάνο που έχει για τον ΠΑΟ αφού αρκετά νέα παιδιά θα πάρουν ευκαιρίες για την πρώτη ομάδα 
Η καριέρα του Αλμέιδα
2005-2008 βοηθός στην Εστορίλ
2008-2010 βοηθός στην Ντροφένσε
2010-2012 προπονητής της Συρίας


Αν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι όλες τις εξελίξεις στον Παναθηναϊκό κάντε like στην σελίδα του Newspao.gr στο Facebook πατώντας εδώ.