Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

7 Ιουλίου 2012

Απλά και Παναθηναϊκά...

Οι μέρες για τον Παναθηναϊκό μας είναι ίσως οι πιο σημαντικές στην ιστορία του. Μπροστά μας έχουμε όλοι μια τεράστια πρόκληση....

Ήρθε η ώρα να σταματήσουμε να μιλάμε για Τζίγγερ, Βγενόπουλους κλπ. Φυσικά αυτοί οι κύριοι μας χρωστάνε μια εξήγηση για όσα έχουν γίνει. Τον Τζίγγερ τον ξέρουμε χρόνια και προσωπικά πιστεύω δεν χρειάζεται να τον μάθουμε άλλο. Αλλά και ο Βγενόπουλος κινείται σε "ρηχά νερά" το κάνει για να διατηρηθεί το ήρεμο κλίμα που έχει προκύψει τελευταία στην ομάδα ή γιατί απλά δεν μπορεί? Θα φανεί και αυτό στο άμεσο μέλλον.

Το θέμα που μας καίει τώρα όμως είναι άλλο: Παναθηναϊκή Συμμαχία. Μπορεί να εξελιχθεί σε Παναθηναϊκή Σωτηρία αν το πιστέψουμε όλοι μας. Σίγουρα οι καιροί είναι δύσκολοι και ακόμα και τα 175 ευρώ που είναι η χαμηλότερη συνδρομή για πολλούς είναι απαγορευτικό ποσό. Όσοι από εμάς μπορούν όμως καλό θα είναι να τα διαθέσουν. Πολλοί από εμάς μπορούμε να κάνουμε μικρές θυσίες για την αγάπη που μας συνοδεύει από μικρά παιδιά και ακούει στο όνομα ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ.

Πάντα ο κόσμος ήταν δίπλα στην ομάδα και έτσι θα πρέπει να συνεχίσει να είναι. Κάποιοι θα πείτε ότι πηγαίνουμε γήπεδο αγοράζουμε φανέλες κλπ αλλά μέχρι εκεί, τα λεφτά ας τα βάλουν οι μέτοχοι που τα έχουν. Ήρθε όμως η ώρα να βάλουμε το χέρι στην τσέπη και εμείς οι απλοί φίλαθλοι τι να κάνουμε... η ομάδα μας χρειάζεται.

Ο Παναθηναϊκός μας φαίνεται ότι μπαίνει σε μια καινούρια τροχιά σε ένα καινούριο μοντέλο αυτό της λαϊκής βάσης όπου η βάση είμαστε εμείς και ναι τα λεφτά που θα βάλουμε τα διαχειρίζονται άλλοι που όμως εμείς τους εκλέγουμε έτσι είναι αυτό το μοντέλο και η άποψη ότι δεν θέλω τα χρήματά μου να τα διαχειρίζεται άλλος ακούγεται περισσότερο σαν δικαιολογία.

Όσοι δεν μπορούν να συνεισφέρουν οικονομικά είναι απολύτως κατανοητό είπαμε οι καιροί είναι δύσκολοι όμως μια παράκληση μην γκρινιάζει κανείς. Δεν αντέχεται άλλη γκρίνια στο ποδοσφαιρικό τμήμα ειδικά τώρα που άρχισε να προβάλλει μια ακτίδα φωτός στον ορίζοντα.

ΥΓ.1 Για τον Αλαφούζο το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι ότι φαίνεται να κάνει μια φιλότιμη και μεγάλη προσπάθεια και μακάρι να συνεχίσει έτσι ο χρόνος θα τον κρίνει...

ΥΓ.2 Φέρτε και άλλους "πρίγκιπες" (που τους στηρίζουν και δημοσιογράφοι που θεωρούνται έγκριτοι) ο κόσμος του Παναθηναϊκού δεν είναι πρόβατα και δεν τρώει σανό...


Τριφυλοφρονος


Αν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι όλες τις εξελίξεις στον Παναθηναϊκό κάντε like στην σελίδα του Newspao.gr στο Facebook πατώντας εδώ.