Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

9 Ιουλίου 2012

Παίρνει Σάτο η Φενέρ!

Πολύ κοντά στην απόκτηση των Μπο Μακάλεμπ και Ρομέιν Σάτο βρίσκεται η Φενέρμπαχτσε / Ούλκερ ενόψει της επόμενης σεζόν.

Ο τζένεραλ μάνατζερ της ομάδας της Τουρκίας, Κεμάλ Ντιντσέρ μιλώντας στην ιστοσελίδα «basketfaul.com» υπογράμμισε: «Μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας, ο Πιανιτζάνι μας ζήτησε τους Μακάλεμπ και Άντερσεν. Η περίπτωση του Μακάλεμπ είναι σε καλό δρόμο, αλλά ο Άντερσεν ζητά αρκετά. Από την ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται να ξεκαθαρίσει η περίπτωσή του Μακάλεμπ», δήλωσε για τη μεταγραφή του γκαρντ της Σιένα, ο Κεμάλ Ντιντσέρ.

Στη συνέχεια, ο τζένεραλ μάνατζερ της Φενερμπαχτσέ/Ούλκερ, ερωτήθηκε για τον Ρομέιν Σάτο: «Τώρα θα πρέπει να κάνουμε μία επανεκτίμηση αφού ο Μπόγιαν Μπογκντάνοβιτς δεν θα πάει στο NBA, ενώ έχουμε συμφωνήσει με τον Ντέιβιντ Χόκινς. Πάντως, η μεταγραφή του Σάτο είναι σε καλό σημείο και μπορεί και αυτή να ολοκληρωθεί», κατέληξε ο Ντιντσέρ, ο οποίος στο τέλος ξεκαθάρισε πως ο Τζόρνταν Φάρμαρ δεν είναι καν στη μεταγραφική λίστα της ομάδας του.

Αν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι όλες τις εξελίξεις στον Παναθηναϊκό κάντε like στην σελίδα του Newspao.gr στο Facebook πατώντας εδώ.