Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

3 Ιουλίου 2012

Ας βάλουμε όλοι ένα χεράκι για να πάμε τον ΠΑΟ μας μπροστά!

Καλησπέρα αδέρφια. Πρώτη μέρα εγγραφών στο Σωματείο του Γιάννη Αλαφούζου η σημερινή και η κινητικότητα των φιλάθλων της ομάδας μας είναι -αν μη τι άλλο- εντυπωσιακή! Έως τώρα (18:26), το Σωματείο έχει φτάσει τα 165 μέλη και συνολικά έχουν συγκεντρωθεί 1.134.860?. Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί ότι τα μέλη αυξάνονται από λεπτό σε λεπτό.

Κατά τη γνώμη μου, η συμμετοχή του Νικόλα Βασιλαρά -που δικαιολογημένα χαρακτηρίστηκε από πολλούς «βόμβα»- στο εγχείρημα αυτό βοηθάει τα μέγιστα, αφού αρκετοί είναι αυτοί που άλλαξαν στάση και αποφάσισαν να γίνουν μέλη, έπειτα από ανακοίνωση που έκανε ο πρώην δημοσιογράφος, μέσω του blog του (http://trify-laras.blogspot.gr/2012/06/blog-post_29.html)


Σίγουρα πάντως, για να λέμε τα πράγματα ως έχουν, το ποσό αυτό δεν μπορεί να. «εκτοξεύσει» τον Παναθηναϊκό (κάτι που δεν αποτελεί τον αρχικό στόχο της Παναθηναϊκής Συμμαχίας, όπως υποστήριξε και ο Νικόλας Βασιλαράς προ ολίγου στον NovaΣΠΟΡ FM), ούτε καν να τον σώσει, αλλά αν οι εγγραφές συνεχίσουν με τον ίδιο, αμείωτο ρυθμό, τότε οι στόχοι που έχει θέσει ο Γιάννης Αλαφούζος θα επιτευχθούν και πλέον θα αρχίσουμε να κοιτάζουμε στην επόμενη μέρα γεμάτοι αισιοδοξία και εμπιστοσύνη σε αυτό το νέο μοντέλο διοίκησης της ομάδας.

Όπως λέει και ο τίτλος του άρθρου λοιπόν, ας βάλουμε όλοι όσοι μπορούμε από ένα χεράκι -έστω και με το ποσό των 20?- για να πάμε τον ΠΑΟ μας μπροστά! Οι εποχές είναι δύσκολες, αλλά και η ομάδα μας βρίσκεται επίσης σε μια δύσκολη καμπή και χρειάζεται τη βοήθεια και τη στήριξη ΟΛΩΝ μας.

Υ.Γ.: Υπενθυμίζω ότι περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις εγγραφές στο Σωματείο μπορείτε να βρείτε στο  www.paomprosta.gr.

Nikolas13


Αν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι όλες τις εξελίξεις στον Παναθηναϊκό κάντε like στην σελίδα του Newspao.gr στο Facebook πατώντας εδώ.