Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

10 Ιουλίου 2012

2 εκ. για Μπατίστ!

Σύμφωνα με τελευταίες και έγκυρες πληροφορίες, ο Παναθηναϊκός έκανε νέα βελτιωμένη προσφορά στον Μάικ Μπατίστ, με απολαβές 2 εκατομμύρια δολάρια για δύο χρόνια!

Στον Παναθηναϊκό τα τελευταία 24ωρα δίνουν "σκληρή" μάχη με την Φενέρ/Ούλκερ για τα μάτια του Μάικ Μπατίστ και σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, ο Παναθηναϊκός προσέφερε νέα -κατά πολύ- βελτιωμένη πρόταση στον Αμερικανό σέντερ, δείχνοντας του, πόσο θέλουν να τον κρατήσουν και να κλείσει την καριέρα του στο ΟΑΚΑ.

Η πρόταση που έγινε στον "Μιχάλη" είναι 2 εκατομμύρια δολάρια για διετές συμβόλαιο και πλέον ο Παναθηναϊκός αποκτά μεγαλύτερες πιθανότητες για την παραμονή του Μπατίστ. Οι Τούρκοι του προσφέρουν το ίδιο ποσό, αλλά για ένα χρόνο. Σαφώς, ο Μπατίστ, μπορεί να έχει και άλλες προτάσεις στα χέρια του, αλλά το πιθανότερο είναι να παραμείνει και να κλείσει την καριέρα του, στην ομάδα της καρδιάς του, τον Παναθηναϊκό.

Από ώρα σε ώρα αναμένεται η απάντηση του παίκτη...


Αν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι όλες τις εξελίξεις στον Παναθηναϊκό κάντε like στην σελίδα του Newspao.gr στο Facebook πατώντας εδώ.