Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

6 Ιουλίου 2012

15χρονο διαμάντι προ των πυλών!

Είναι γνωστό πως ο Αργύρης Πεδουλάκης θέλει να δουλεύει με νεαρά παιδιά,έτσι ώστε να τους δώσει την ευκαιρία να διακριθούν και να εξαπλώσουν το ταλέντο τους.Ο 15χρονος Βασίλης Χαραλαμπόπουλος όπως όλα δείχνουν έχει κλέψει την καρδιά του Άρτζι.

Όλοι οι... μπασκετικοί θυμούνται,πως πέρσι όταν ήταν προπονητής του Περιστερίου,έιχε δώσει την ευκαιρία στους 15χρονους,Παπαγιάννη και Σκουλίδα,να αγωνιστούν στην Α1 με το Περιστέρι.
Έτσι και τώρα.Ο Χαραλαμπόπουλος είναι ένα πάρα πολύ ταλαντούχος παίκτης και μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα έχει υπογράψει συμβόλαιο με τον Παναθηναικό διάρκειας έξι ετών!Ο Παναθηναικός με τη σειρά του θέλει να ρίξει βάρος στα ελληνόπουλα ώστε να χτίσει την μελλοντική ομάδα σε Έλληνες παίκτες.
Να σας πούμε πως η Ουνικάχα Μάλαγα είχε ενδιαφερθεί για να τον αποκτήσει και τώρα συμμετέχει  στην αποστολή της Εθνικής Παίδων,εν όψει του ΕΥΡΩΜΠΑΣΚΕΤ 2012.


Αν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι όλες τις εξελίξεις στον Παναθηναϊκό κάντε like στην σελίδα του Newspao.gr στο Facebook πατώντας εδώ.