Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

25 Ιουνίου 2012

H εντολή για Κατσουράνη και ο Παπουλής

Σύμφωνα με δημοσιεύματα της εφημερίδας Livesport η διοίκηση του ΠΑΟ έχει δώσει εντολή παραμονής για Κατσουράνη. Επίσης η ίδια εφημερίδα αναφέρει ότι στόχος του ΠΑΟ εκτός από τον Σαλπιγγίδη είναι και ο Φώτης Παπουλής.


Η εφημερίδα Live Sport σήμερα σε εκτενές ρεπορτάζ αναφέρει ότι διοίκηση του ΠΑΟ θα κάνει ότι περνάει από το χέρι της ώστε να κρατήσει τον Κώστα Κατσουράνη στο ρόστερ.  Ο Γίαννης Αλαφούζος επισήμανε ότι "Καραγκούνης και Κατσουράνης θα μείνουν στον ΠΑΟ. Είναι οι κολόνες της νέας μας προσπάθειας." Βέβαια αν γίνει πρόταση στον Κατσουράνη θα είναι με αρκετά μειωμένες αποδοχές κάτι που δεν ξέρουμε αν θα δεχτεί ο Έλληνας μέσος.


Οι σκέψεις για Παπουλή
Εκτός από τον μεγάλο στόχο που ακούει στο όνομα Δημήτρης Σαλπιγγίδης άλλη εναλλακτική λύση φαίνεται ότι είναι ο Φώτης Παπουλής του ΟΦΗ ο οποίος αυτή την στιγμή είναι ελεύθερος. Ο Παπουλής έκανε καλό πρωτάθλημα με τους Κρητικούς πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις και το κασέ του είναι μέσα στα οικονομικά πλαίσια της ομάδας. Η απόφαση βέβαια ανήκει στον Φερέιρα καθώς χωρίς την δική του γνώμη δεν μπορεί να γίνει κάποια κίνηση.


* Ο Παπουλής έχει βγει από τις ακαδημίες του ΠΑΟ αλλά ποτέ δεν πήρε ευκαιρία στην πρώτη ομάδα.


Αν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι όλες τις εξελίξεις στον Παναθηναϊκό κάντε like στην σελίδα του Newspao.gr στο Facebook πατώντας εδώ.