Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

25 Ιουνίου 2012

Τα δεδομένα στην υπόθεση Κουίνσι

Είναι ολοφάνερο και ξεκάθαρο πως προτεραιότητα του Κουίνσι είναι η παραμονή του στον Παναθηναϊκό και για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Σύμφωνα μάλιστα με δημοσίευμα της εφημερίδας "η Πράσινη", ο Γκανέζος ποδοσφαιριστής έστειλε το μήνυμά του στην διοίκηση της Αλ Σάαντ, καθιστώντας σαφές στην ομάδα του Κατάρ ότι είναι θέλει όσο τίποτα να μείνει στην Αθήνα και στο Τριφύλλι. Συγκεκριμένα, ο Κουίνσι φένεται πως είναι διατεθειμένος να επεκτείνει το συμβόλαιό του με την Αλ Σάαντ,μέχρι το 2014 δηλαδή, με σκοπό να συνεχίσει και την επόμενη χρονιά να αγωνίζεται με την πράσινη φανέλα.

 Μάλιστα, η επιθυμία του Γκανέζου να παραμείνει στον Παναθηναίκό είναι ολοφάνερη, καθώς ο ίδιος είναι θετικός να δεχτεί μείωση των αποδοχών του. Οι δυσκολίες, όμως, στην υπόθεση της παραμονής του είναι αρκετές.

 Αρχικά, η Αλ Σάαντ δεν είναι διατεθειμένη να πληρώσει το μισό ποσό του συμβολαίου του Κουίνσι, όπως δηλαδή έκανε την περασμένη χρονιά. Ενώ η εφημερίδα "Goal" σε δημοσίευμά της αναφέρει ότι η ομάδα του Κατάρ αναμένεται να αξιώσει χρήματα από τον Παναθηναϊκό για τον δανεισμό του Κουίνσι, ποσό που ανέρχεται στο 1,25 εκατομμύρια ευρώ.

 Εν ολίγοις, σε περίπτωση που οι Άραβες δεν ρίξουν τις απαιτήσεις και δεν αλλάξει κάτι δραματικά, ο Κουίνσι θα αποτελέσει οριστικά παρελθόν.


Αν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι όλες τις εξελίξεις στον Παναθηναϊκό κάντε like στην σελίδα του Newspao.gr στο Facebook πατώντας εδώ.