Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

21 Ιουνίου 2012

Σήμερα το νυστέρι για Λέτο

Η κρίσιμη ημέρα για τον Σεμπάστιαν Λέτο έφτασε, καθώς σήμερα το μεσημέρι θα υποβληθεί σε επέμβαση στην Ιταλία, προκειμένου  να απαλλαγεί οριστικά από το πρόβλημα στο δεξί του γόνατο.

Στην Μπολόνια θα γίνει η εγχείρηση με τον Μαουρίλιο Μαρκάτσι να την αναλαμβάνει, ενώ το παρών στην όλη διαδικασία θα δώσει κα ο γιατρός του Παναθηναϊκού, Παναγιώτης Κουλουμέντας.
Η επέμβαση είναι ιδιαίτερα πολύπλοκη με αποτέλεσμα η εξέλιξη που θα έχει το χειρουργείο αλλά και η αποθεραπεία του Λέτο να παίξουν καθοριστικό ρόλο για την κατάσταση στην οποία θα επιστρέψει στους αγωνιστικούς χώρους ο 26χρονος Αργεντίνος.
Μόνο όταν «ανοιχτεί» το γόνατο του Λέτο θα διαπιστωθεί το ακριβές μέγεθος της ζημιάς που έχει υποστεί, ενώ από εκεί και πέρα θα πρέπει όλα να εξελιχθούν με βάση το πλάνο για να αποκατασταθεί πλήρως το πρόβλημα.
Η αποθεραπεία αναμένεται να πραγματοποιηθεί στην Μπολόνια και στο κέντρο στο οποίο ήταν ήδη ο Λέτο όλους τους προηγούμενους μήνες.

Αν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι όλες τις εξελίξεις στον Παναθηναϊκό κάντε like στην σελίδα του Newspao.gr στο Facebook πατώντας εδώ.