Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

21 Ιουνίου 2012

3.5 εκατομμύρια και γρήγορα

Ένα ποσό κοντά στα 3,5 εκατομμύρια ευρώ  χρειάζεται ο Παναθηναϊκός μέχρι το τέλος Ιουνίου, οπότε και θα πραγματοποιηθεί ο επόμενος έλεγχος της UEFA.

Στο σημερινό Δ.Σ θα συζητηθεί εκ νέου το ζήτημα, ενώ αναμένεται να δοθεί παράταση μέχρι τις 9 Αυγούστου για την αύξησης μετοχικού κεφαλαίου.
 

Λίγες μέρες μόλις μετά το «ΟΚ» της UEFA, στο «τριφύλλι» ξεκινά νέος αγώνας με στόχο να μαζευτούν 3,5 εκατ. ευρώ, ποσό που αντιστοιχεί στις υποχρεώσεις απέναντι σε ομάδες και ποδοσφαιριστές. Ο Παναθηναϊκός είναι υπό διαρκή παρακολούθηση από την Ομοσπονδία και μέσα στο επόμενο δεκαήμερο θα πρέπει να έχει μαζέψει αυτό το ποσό.

Το θέμα θα συζητηθεί και στο προγραμματισμένο Δ.Σ του συλλόγου στις 17:00, όπου οι Γιάννης Αλαφούζος και Δημήτρης Γόντικας θα ενημερώσουν και τους υπόλοιπους για την κατάσταση.

Παράλληλα, αναμένεται να διαβαστεί και επιστολή της δικηγόρου του πρίγκιπα Φαϊζάλ, Κασσιανής Μιχαλοπούλου. Πάντως, ο κ. Αλαφούζος λογικά θα αναφερθεί και στις άκαρπες ως τώρα προσπάθειές του να εντοπίσει τον Σαουδάραβα επιχειρηματία.

Αν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι όλες τις εξελίξεις στον Παναθηναϊκό κάντε like στην σελίδα του Newspao.gr στο Facebook πατώντας εδώ.