Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

26 Ιουνίου 2012

Τη Δευτέρα η πρώτη

Η πρώτη προπόνηση της νέας περιόδου θα γίνει την ερχόμενη Δευτέρα με τον Ζεσουάλδο Φερέιρα να θέλει να έχει κλείσει μία μεταγραφή μέχρι τότε.

Ο Πορτογάλος τεχνικός θα ήθελε να έχει στη διάθεσή του δύο, ή τρεις νέους παίκτες στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας, για να μπορέσει να ετοιμάσει όσο το δυνατόν καλύτερα την ομάδα εν όψει των προκριματικών του Τσάμπιονς Λιγκ.Από εχθές έχουν αρχίσει οι επαφές της διοίκησης του με τους υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους και το ιδανικό θα είναι μέχρι την έναρξη της προετοιμασίας να έχει αποκτηθεί τουλάχιστον ένας παίκτης.Σίγουρα θα αποκτηθούν παίκτες και για τρεις γραμμές.Όλες θα είναι από επιλογή του Φερέιρα.Κυρίως θα είναι παίκτες ελεύθεροι ή δανεικοί με λίγα λεφτά.
Ο Αντρέ Πίντο είναι ένας από τους παίκτες που βρίσκονται στη λίστα  για τη θέση του στόπερ. Ο 23χρονος αμυντικός, ο οποίος ανήκει στην Πόρτο, σύμφωνα με πληροφορίες από την Πορτογαλία δεν θέλει να  συνεχίσει στην Ολιανένσε, όπου αγωνίστηκε πέρυσι δανεικός. Ο Παναθηναϊκός τον περασμένο χειμώνα έφτασε πολύ κοντά στην απόκτησή του, αλλά τελικά έκανε πίσω.Ο Πορτογάλος τεχνικός τον έχει στη λίστα αλλά όχι σαν πρώτη επιλογή.Πρώτα θα δει τι θα γίνει με τα ονόματα ου είναι ψηλά στη λίστα και αν δεν αποκτηθεί κανένας από αυτούς,τότε θα κινηθούν για τον Πίντο.

Αν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι όλες τις εξελίξεις στον Παναθηναϊκό κάντε like στην σελίδα του Newspao.gr στο Facebook πατώντας εδώ.