Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

26 Ιουνίου 2012

Συνάντηση με Κατσουράνη και Κοσεντίνο

Σήμερα αναμένεται να γίνουν επαφές με τον Κατσουράνη και τον μάνατζερ του Λέτο, Φερνάντο Κοσεντίνο.

 Το πρωί ο Ελευθεράκης θα επικοινωνήσει με τον μάνατζερ του διεθνούς μέσου  προκειμένου να κλείσουν  το ραντεβού τους για το μεσημέρι  και να συζητήσουν για το συμβόλαιο του  διεθνούς μέσου, ενώ αργότερα θα γίνει και η συνάντηση με τον ατζέντη του Αργεντινού, στην οποία θα παραβρεθεί και ο Γόντικας. Οπως έχουμε επισημάνει στον Λέτο θα γίνει πρόταση για μείωση των απολαβών του και ταυτόχρονη επέκταση του συμβολαίου του για έναν χρόνο.
Χθες επίσης υπήρξε πάλι επαφή με τον  Μπουμσόνγκ, με τις δύο πλευρές να είναι κοντά σε συμφωνία για την επέκταση του συμβολαίου του έως το '14 με μείωση 45% των απολαβών του.Την Παρασκευή πιθανώς να έχει τελειώσει το θέμα.
Αντίθετα  η άρνηση της Αλ Σαντ να καλύψει το μισό συμβόλαιο του Κουίνσι  έχει «παγώσει» το θέμα του Γκανέζου, αν και θα γίνει άμεσα προσπάθεια για να βρεθεί λύση.
Τέλος, σήμερα οι Ελευθεράκης και Κωνσταντίνου θα έχουν συνάντηση με τον Γιάννη Σαμαρά για να αποφασίσουν ποια παιδιά της ακαδημίας θα προωθηθούν στην πρώτη ομάδα

Αν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι όλες τις εξελίξεις στον Παναθηναϊκό κάντε like στην σελίδα του Newspao.gr στο Facebook πατώντας εδώ.