Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

28 Ιουνίου 2012

Προς Αποέλ ο Σπυρόπουλος, Άντι για αριστερό μπακ

Σύμφωνα με την εφημερίδα "Πράσινη" ο Νίκος Σπύροπουλος εξετάζει πρόταση του Αποέλ που καλύπτει και με το παραπάνω τις ανάγκες του οικονομικά. Για αριστερό μπακ πιθανός ο δανεισμός του Άντι με οψιόν αγοράς.


Ο Νίκος Σπυρόπουλος στην πρόταση που του έγινε από την διοίκηση του ΠΑΟ δεν έχει απαντήσει ακόμα και αυτό γιατί ο Αποέλ μπήκε σφήνα για την απόκτηση του. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η κυπριακή ομάδα τα έχει βρει με τον ίδιο αφού η πρόταση ικανοποιεί τον Έλληνα μπακ. Ο Σπυρόπουλος αναμένεται να απαντήσει μέχρι Σάββατο στον ΠΑΟ αλλά όλα δείχνουν πως θα αποχωρήσει αφού οι 200.000 ευρώ ανά χρόνο που προσφέρουν οι πράσινοι δεν πλησιάζουν σε αυτό που ζητάει η πλευρά του παίκτη.


Για αντικαταστάτη του Σπυρόπουλου υπάρχουν πολλά ονόματα που "παίζουν" όπως ο Εντιμάρ και ο Τζαβέλλας ωστόσο προβάδισμα έχει ο Άντι της Πόρτο που πέρσι αγωνίστηκε στον Παναιτωλικό δανεικός και έκανε καλό πρωτάθλημα. Ο Γκανέζος αριστερός μπακ θέλει σαν τρελός να έρθει στον ΠΑΟ και να αγωνιστεί κάτω από τις οδηγίες του Ζεσουάλδο Φερέιρα, μένει να δούμε αν θα γίνει τελικά κάποια κίνηση δανεισμού με οψιόν αγοράς όπως αναφέρουν οι πληροφορίες.



Αν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι όλες τις εξελίξεις στον Παναθηναϊκό κάντε like στην σελίδα του Newspao.gr στο Facebook πατώντας εδώ.