Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

3 Ιουνίου 2012

Ξεσκεπάζοντας την υποκρισία των Αγγελόπουλων!

Σε πολλά πράγματα κάνεις υπομονή, αλλά η στιγμή που λες "δεν πάει άλλο"...

Σήμερα, αποφασίσαμε -γιατί πολύ απλά, ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ- να ξεσκεπάσουμε την υποκρισία, στα όρια της αλητείας, των Αγγελόπουλων!

Την Δευτέρα 27 Ιουνίου 2011, ένα χρόνο πριν, οι Αγγελόπουλοι με ανακοίνωσή τους γνωστοποιούσαν την αποχώρησή τους από τον ΟΣΦ-Πελάτη, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι "αηδιασμένοι αποχωρούμε, με πόνο καρδιάς, από τον Ολυμπιακό μας και το Ελληνικό Μπάσκετ" και "για άλλη μια χρονιά οι διαιτητικές αποφάσεις και οι γνωστές μεθοδεύσεις καθόρισαν τον πρωταθλητή".

Από τότε ΟΛΟΙ έτρεξαν να μας πουν για το κακό που μας βρήκε, όταν μια τέτοια οικογένεια που έχει προσφέρει τόσα (;) αποχωρεί... ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ ΚΑΝΟΝΙΚΟ!

Τελικά, οι Αγγελόπουλοι... ξεσκεπάστηκαν! Παρέμειναν στον πελάτη... Σκοπός αυτής της υποκριτικής ανακοίνωσης ήταν το... φετινό. Δηλαδή να πάρουν το πρωτάθλημα με ΚΛΟΠΗ!

Συγκεκριμένα, από την αρχή της χρονιάς κάποιος... Σκινδήλιας, προσπαθούσε να κάνει ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ το πρωτάθλημα και σε κάθε ευκαιρία έκλαιγε για τους διιατητές!

Το κλάμα τελικά έπιασε τόπο! Χάλι μαύρο ο αιώνιος πελάτης μέχρι τον Φεβρουάριο και όποτε χρειάστηκε πήρε τις νίκες με τη βοήθεια των διαιτητών! Χαρακτηριστικά να αναφέρουμε την τραγική διαιτησία του Χριστοδούλου με τον Άρη στη Θεσ/νίκη και τα όργια στο ΣΕΦ με τον... Ηλυσιακό.

Αντίθετα, ο Παναθηναϊκός ΠΟΤΕ δεν ευνοήθηκε! Την κακή του εμφάνιση στην Καβάλα την πλήρωσε με ήττα και την απώλεια της πρώτης θέσης.

Το ίδιο και στους τελικούς της Α1! Κακός ο Εξάστερος, αλλά κανένας σεβασμός από τα κοράκια. Ακόμη και στο ΟΑΚΑ.

Ωστόσο, ακόμη και πριν το τελευταίο ματς, ο... κάποιος Σκινδήλιας μίλησε για στημένο πρωτάθλημα! Τελικά, είχε δίκιο! ΟΛΟΙ προσκύνησαν για να πάρει με ΚΛΟΠΗ έναν τίτλο ο πελάτης, γιατί τι θα... απογίνουμε χωρίς τους ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ!

Υ.Γ: ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΑ ΠΡΗΞΑΤΕ ΜΕ ΤΟ ΗΘΟΣ ΤΩΝ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΩΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΤΕ ΧΩΡΑ! ΜΠΛΟΥΖΑΚΙΑ ΕΙΡΩΝΙΚΑ ΚΑΙ ΤΡΑΓΟΥΔΑΚΙΑ...


Αν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι όλες τις εξελίξεις στον Παναθηναϊκό κάντε like στην σελίδα του Newspao.gr στο Facebook πατώντας εδώ.